| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
a
Autor Wiadomość
kisia
Gość
PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 14:50   a

Mam na imię Kasia.

Podoba mi się jeden chłopako imieniu Albert.Był moim chłopakiem ale zerwałam przez mamę.

Moja mama nie wie że on mi się podoba i nie pozwala mi się z nim spotykać i kolegować .

CCCooooo zrobić???
Pomużcie

Jestem zrospaczona.
Przejdź na dół
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak. Trudny przypadek. Czyli było to tak: Miałaś chłopaka, ale mama nie pozwalała Ci się z nim spotykać. Potem musiałaś z nim zerwać przez mamę, która się denerwowała przez te spotkania. I teraz chcesz z nim znowu chodzić?
Jeśli wszystko dobrze zrozumiałam, to nieźle wpadłaś, ale czy Twoja mama nie rozumie, że spotykać się można z chłopakiem, który Ci sią podoba?! A jeśli ona naprawdę nie rozumie, to kiedyś wieczorkiem, kiedy mama będzie siedzieć w fotelu, podejdź do niej, usiądź przy niej i powiedz: Mamusiu, już jestem duża. Wiesz, niektóre dziewczyny już mają chłopaków. Podoba mi się jeden. Chciałabym z nim chodzić.

UWAGA! Ale przed tem musisz się dowiedzieć, czy on nadal Cię kocha!

Powodzenia!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram psiuńcia, ale nie zapoomnij powiedzieć chłopakowi czmu z nim zerwałaś, bo poomyślałby, że nie bierzesz sobie tego poważnie.
Powodzenia!!!

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, już nie jestem pewna tego, co powiedziałam... Lepiej podejdź do mamusi i powiedz jej, że chłopak poprosił Cię o chodzenie. Będzie Ci łatwiej powiedzieć, że ktoś coś do Ciebie czuje, niż, że Ty coś czujesz do kogoś.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Odpowiedz do tematu