| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kumpele?? :(
Autor Wiadomość
gosia_vip Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 20:01   Kumpele?? :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co mam robić. Jak było zakończenie roku szkolnego moja najlepsza kumpela obraziła się na mnie, a ja nie wiem nawet za co. Pytałam się ale mi nie odpowiada. Gdy chcę się jej spytać o co się obraziła odpowiada mi „za całokształt”. Denerwuje mnie to.. I nie wiem, ale pomału czuję się jak jakaś trędowata. Niektóre koleżanki też się ode mnie odwracają. Tworzyłam z jeszcze 4 dziewczynami spoko paczkę, ale teraz wszystko się roz***szyło. Nie wiem czy to moja wina. Jak chciałam z nimi pogadać na ten temat to mówią ,że wszystko jest po staremu… One mają jakieś tajemnice, już nie wychodzimy nigdzie razem.. Co ja mam zrobić?? Ja nie chcę ich stracić…  :/ :/

Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może ktoś rozpuścił na Twój temat jakieś fałszywe plotki i one uwierzyły.

Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 20:47   

Skoro takie sa to nie warto sie z nimi przyjaznic. Prawdziwe przyjaciolki nie obrazaja sie za "caloszklubić Cię przez jakas plotke.
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eh, widac, ze twoje "przyjaciolki" az promieniuja inteligencja. Jesli one na prawde bylyby twoimi dobrymi kumpelami, to by nie opusciy cie i nie dawalby by durnych odpowiedzi na twoje pytania. Wiem, ze latwo mi jest powiedziec: znajdz sobie lepsze kolezanki, no ale jesli ktos nagle sie odwraca od ciebie, bo juz mu sie znudzilas, to nie mozna tego nazwac przyjaznia.
O ile w ogole w takim wieku mozna mowic o jakiejkolwiek prawdziwej przyjazni miedzy ludzmi...
Znam wiele takich przypadkow, co po tygodniu blizszych kontaktow dwie osoby oglaszaly sie nagle dobrymi przyjaciolkami. Bez komentarza.

Nie przejmuj juz sie nimi, nie zwracaj na nie uwagi, szkoda zycia na latanie za nimi i blaganie o ponowne "przyjecie" do grona. W takich sytuacjach, gdy rozejrzysz sie wokol siebie to dostrzega sie najczesciej inne, naprawde lepsze osoby, na ktore wczesniej nie zwracalo sie najczesciej uwagi.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 06 Wrz, 2005 13:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej.
No właśnie. Może ktoś naprawde powiedział coś złego o Tobie i dlatego takie "zamieszanie"... A ktoś kto przestaje być przyjacielem nigdy nim nie był... Miałam taką samą sytuacje... Moja "przyjaciółka" co chwilę sie obrażała i myślała sobie, że ja będe za nią latać, przepraszać ja i pytać o co jej chodzi... Ale sie juz skończyło. Już nie jestem tą (łatwo)wierną Majką która chciała mieć wielu przyjaciół i nie chciała żadnej przyjaźni zniszczyć... Teraz mam jedną przyjaciółkę, którą kocham jak siostre i paru przyjaciół, może nie bliskich ale zawsze moge na nich polegać... Mimo, że to chłopaki i mimo, że są ode mnie starki o 3 lata... Smile Więc... Wink Nie łam sie, napewno nie tylko one są na świecie... Rolling Eyes Nie sądzisz ? ;> Może warto sie rozejżeć a znajdziesz jakąś serdeczną kumpelę która wkrótce zostanie Twoją przyjaciółką... Wink
Powodzenia Wink
Pozdrawiam
HeLenKa!

Numer Gadu-Gadu
2071312
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 06 Wrz, 2005 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli kolezanki do tego ktore uwazalas za dobre olewaja cie to nie ma co plakac.. widac tyle warte kolezanki, lepiej je olac tez, i spotykac sie z kims, kto jest tego warty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu