| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaźnie się z jedną dziewczyną ...
Autor Wiadomość
Nieśmiały
Gość
PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 15:18   Przyjaźnie się z jedną dziewczyną ...

Przyjaźnie się z pewną dziewczyną i ona się we mnie zakochała ja też ją bardzo lubie mógłbym z nią chodzić ale jestem bardzo nieśmiały!!! I w tym cały problem gadam z nią przez gg ale zaraz i tak nie będę miał Internetu i nie będę się z Nią komunikował!!! I to wszystko przez moją nieśmiałość!![/u][/i]
Przejdź na dół
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Sie, 2003 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A spotykaliście się już wcześniej, czy może wasza przyjaźń jak narazie opiera się na rozmowach przez gadu-gadu? Z nieśmiałością trzeba walczyć, jeśli to jest jedyna przeszkoda żebyście ze sobą chodzili to nie ma się czym martwić. Na pierwszej randce zawsze jest drętwo biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mandarynka
Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:51   

niesmialosc wiesz mialam z tym troche problemow tez podobal mi sie pewnien chlopak ale bylam nie smiala teraz napisalam mu list cio do niego czuje i jest luzacko wiesz spotkaj sie z nia pokonaj niesmialosc i pogadaj z nia ona napewno sie ucieszy ze nareszcie nie gadacie przez gg tylko na zywo ja jestem bbardzo obeznana w tym jezeli chcesz podaj jej numer gg i napewno z nia pogadam nic zlego nie zrobie jezeli chcesz to zaufaj mi papa
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co tez jestem bardzo niesmialy dlatego zawsze biore gdzies moja swieza ze tak powiem dziwczyne do kina bo niemusze z nia gadac bo niemoge albo w jakies podobne miejsca puzniej sie rozkreci mowie ci Wink bedzie ok warto sie przelamac i wydusic cos z sibie biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Odpowiedz do tematu