Wysłany: Wto 12 Sie, 2003 15:18 Przyjaźnie się z jedną dziewczyną ...
Przyjaźnie się z pewną dziewczyną i ona się we mnie zakochała ja też ją bardzo lubie mógłbym z nią chodzić ale jestem bardzo nieśmiały!!! I w tym cały problem gadam z nią przez gg ale zaraz i tak nie będę miał Internetu i nie będę się z Nią komunikował!!! I to wszystko przez moją nieśmiałość!![/u][/i]
A spotykaliście się już wcześniej, czy może wasza przyjaźń jak narazie opiera się na rozmowach przez gadu-gadu? Z nieśmiałością trzeba walczyć, jeśli to jest jedyna przeszkoda żebyście ze sobą chodzili to nie ma się czym martwić. Na pierwszej randce zawsze jest drętwo
Mandarynka Gość
Wysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:51
niesmialosc wiesz mialam z tym troche problemow tez podobal mi sie pewnien chlopak ale bylam nie smiala teraz napisalam mu list cio do niego czuje i jest luzacko wiesz spotkaj sie z nia pokonaj niesmialosc i pogadaj z nia ona napewno sie ucieszy ze nareszcie nie gadacie przez gg tylko na zywo ja jestem bbardzo obeznana w tym jezeli chcesz podaj jej numer gg i napewno z nia pogadam nic zlego nie zrobie jezeli chcesz to zaufaj mi papa
Wiesz co tez jestem bardzo niesmialy dlatego zawsze biore gdzies moja swieza ze tak powiem dziwczyne do kina bo niemusze z nia gadac bo niemoge albo w jakies podobne miejsca puzniej sie rozkreci mowie ci bedzie ok warto sie przelamac i wydusic cos z sibie