Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 22:20
A jeśli powiemy Ci że jestes za niska, to co to zmieni ? Nic. Jesteś dopiero w piątej klasie, jeszcze urośniesz, i nie masz się czym marwić, bo nawet jak w przyszłości będziesz niższa niż inne dziewczyny, to nie ma powodów do obaw, bo przynajmniej nie będziesz miała problemu w znalezieniu wyższego faceta.
Nie martw się
Każdy dojrzewa w swoim tempie- to zdanie pewnie usłyszysz nie raz.
Ciesz się, że jesteś drobniutka, bo to dodaje kobietom uroku ^ ^ Przynajmniej mi się tak zdaje. Moja mama mi zawsze mówiła, że im wolniej ktoś dojrzewa, tym wolniej się starzeje ;d
W piątej klasie miałam ok. 1,40. W wakacje urosłam o ponad 15 cm !!!
Nie chciałam w to wierzyc ale taka była prawda. Nie przejmuj się a jak ktoś ci powie że jesteś mała to mu powiedz : ,, Małych ludzi pan Bóg stworzył, a wielkie osły same porosły".
Uwierz mi sprawdza się.
Pozdrawiam.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 22:17
Tak, szkoda tylko że dużych jest mniej. Naprawdę denerwują mnie osoby które twierdzą że mali są "źli" ale tak samo "duzi są odmienni". Mam mietr osiemdziesiąt, miesiąc temu skończyłem 12 lat. I jeszcze będą gadali że "nie stałem w kolejce po mądrość", "osioł", "wielkogłowy". Często wysokość idzie w parze z inteligencją ;].
Wszyscy ludzie są równi i finito i nie wyjeżdzać mi z tekstami o niższości jakiejś tam grupy.
ze mna do klasy chodzi koles ktory skiblowal 3 razy wiec ma 18lat(okolo) i gdy byl bilans ja akurat wchodzilem z nim do gabinetu i po mierzeniu wyszlo ze ma 125cm.... on to ma sie czym martwic(chlopak!)
Przecież bilans jest prowadzony wg wieku, a nie wg klasy.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Mi tam się wydaje właśnie, że niższe dziewczyny są fajniejsze Wydają mi się bardziej skromne, nieśmiałe, a wysokie (bez obrazy ) są bardziej pewne siebie, ale też aroganckie wg mnie