przejde od razu do rzeczy: wczoraj w szkole zlamalem prawa reke i wlozyli mi w gips ktory bede mial ponad 2 miesiace !! bardzo lubie masturbacje ale teraz lewa reka ciezko mi cokolwiek robic... to znaczy jestem prawo reczny i gdy próbowalem sie masturbowac lewa reka nie wyszlo mi to xD znacie jakies inne sposoby na masurbacje?? (nie mam tego typu gadżetów wiecie o co chodzi ;p) na sex z dziewczyna oczywiscie jest dla mnie za wczesnie ale przez ponad dwa miesiace nie wytrzymam bez tego typu fantazji i przyjemnosci...
przyzwyczaisz się . : d
potem zobaczysz jak twoja prawa ręka , będzie już sprawna to już nawet ci będzie obojętnie którą ręką to robisz . ; ]
bo nie tylko chłopacy się masturbują . ; p
Ja zaproponuje cos innego.Natluszcz penisa,i jesli masz wystarczajaco duzego,wez plastikowe raczki gabek do mycia do lewej reki (robilem tak gdy cztery palce prawej se zlamalem) ruszalem palcami lewej reki konce raczek gabek,i sie slizgaly na natluszczonym penisie.Rob skrety,zmiane stopnia uchylenia reki zeby walic,u mnie 30 sekund wystarczylo zeby pojsc do 7 nieba