Wysłany: Nie 03 Sie, 2003 16:43 Co zrobić ? zapomnieć ? nie mogę ?
Mam 16 lat, pare lat temu poznałem pewną dziewczynę , spodobała mi się od pierwszego wejrzenia, ale że jestem nieśmiały swoje uczucia do niej ukrywam (to będzie już jakieś 3 lata) Na chwile (jakiś miesiąć) rozkochałem się ale tylko na chwilę, nadal ją ... nie wiem czy mogę powiedzieć kocham ,bo nie wiem czy to miłość. Niestety ostatnio wyszła taka sytuacja , że ona się na mnie obraziła, nie chcę ze mną gadać, pozostały mi tylko SMS, ale co mam jej napisać? Nawet przez SMS nie napiszę jej , kocham cię, wyrażałem to na inne sposoby (nie używając słowa kocham), ake ona na te SMS jest głucha. A wydawało mi się, że ja dla niej też coś znacze. Kiedyś nawet była u mnie w domu. Może ja jej nie kocham? A czy ona kocha mnie? Same pytanie, wiem ,że nie zdołacie na nie odpowiedzieć tak, abym poczuł się zadowolony, ale proszę spróbujcie.
Ukrywasz miłość ... spróbuj jej o tym powiedzieć, może jednak ... chcesz się ze starzeć w niewiedzy ale uważaj bo może być tak, że Ty jej powiesz, i dopiero zrozumiesz, ze jej tak naprawde nie Kochasz, może to urojona miłość . Jejku 3 lata, szkoda bo miłość jest piękna, ofkors odzwajemniona
Sluchaj musisz sie jakos przelamac tez nigdy niemoglem dziewczynie ppowiedziec kocham cie bardzo sie wstydzilem ale kiedy zrozumialem ze niemoge bez niej zyc, niemogle przestac o niej myslec zaczekalem na nia pod jej blokiem kiedy wyszla powiedzialem jej co do niej czuje ze juz dluzej tak bez niej nie moge na poczatku powiedziala ze jaja sobie robie ale na wieczur zadzwonila i powiedziala ze to co powiedzialem bylo piekne i ze niewiedziala wtedy co powiedziec wybaczyla nie napisze co i chodzilismy ze soba :-))zycze powodzenia niepoddawaj sie ;-)