Pomogła: 13 razy Dołączyła: 30 Sty 2009 Posty: 550
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:39 Nie mam chłopaka, może to jeszcze nie czas?
Słuchajcie, mam 12 lat. Heh i miałam raz chłopaka co prawda byliśmy razem, ale później okazało się, że był on ze mna dla zwały! Podoba mi się jeden chłopak z klasy, mieliśmy juz poważne rozmowy typu " Jak on się zachowuje w towarzystwie swojego kumpla". Powiedziałam mu to, ze przy Krystianie ( Tym kumplu ) nie gada ze mną i jest szalony. Np. Dzisiaj, wzięli worek od wf-u mojej kolezanki i ( nie uwierzycie) otworzyli go i zaczęli rzucać jej ciuchami. Na przerwie, było to przed matmą. Na matmie mieliśmy rozmowy ( cała klasa) czemu oni to zrobili ( Krystian i Kuba < ten chłopak co mi się podoba )! Całą matmę zajęły te rozmowy! On czasami jest taki fajny spokojny a czasami wpada w niego diabeł . Powiedzcie co mam zrobić, pogadać z nim jeszcze raz by zrozumiał, bo w końcu rzucali rzeczami mojej najlepszej kolezanki! Napiszcie mi jeszcze, czy to już czas na chłopaka i jesli tak, to jak mam z nim pogadać i może zapytać o większa przyjaźń?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i tym, którzy mi pomogą wstawię, że mi pomogli!
@siex ®
_________________ Łap chwile, jakby Świat miał się jutro skończyć!
Kochaj życie <3
Twilight ;*
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 13:57
@siex napisał/a:
Z góry dziękuję za odpowiedzi i tym, którzy mi pomogą wstawię, że mi pomogli!
OMG.
@siex napisał/a:
tym, którzy mi pomogą wstawię, że mi pomogli!
OMFG.
to chyba oczywiste...
Jeszcze masz do 18-stki dużo czasu, a właśnie do tego wieku powinnnaś mieć faceta. A co do tego Krystiana, jest po prostu chamski. Nawet się do niego nie odzywaj, to niczego nie warte.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Pią 06 Mar, 2009 15:16
A ja bym tak nie powiedziała ; ) . Każdy ma "swój" czas, w którym będzie miał swoja sympatię i to nie ma być tak, że do 18 MUSISZ mieć koniecznie chłopaka Nie spiesz się z tym na siłę, miłość sama przyjdzie.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
Ah. Ja sądze że to jeszcze nie czas ;]
Jestem w twoim wieku, chociaż nie wiem ile masz lat[już wiem! masz 12 lat ;p}, i miałem 6[?] dziewczyn. Z jedną byłem rok, z drugą 3 miesiące itd.
Jednak zawsze zrywały dziewczyny. Tylko raz ja zerwałem, bo był widać że mnie nie kocha. Jak ją chciałem pocałować to uciekała itd.
GothicLolita nazywa mnie Casanova <lol2>
Ale wiesz co? Jesteśmy za młodzi.
Chociaż muszę przyznać że "podrywam" następną dziewczynę ;]
_________________ Cytat roku :
Cytat:
Asiu skończyła się era podpasków i tamponów??? Wsadzają do pochwy komputery????
Drugi cytat roku :
RamZ napisał/a:
mam 13 lat i uprawiałem z moją dziewczną 5 seksów.
Wieku na milosc nie ma,wchodzi w to m.in. wiek mentalny,w moim wypadku to dobrze,gdyz wg nauczycieli w szkole na moje 13 lat mysle jak 16-17 latek,pani z matmy mowi ze jestem geniuszem,od niemca ze jakos bez nauki wszystko pamietam,z wf-u ze jestem "chodzacym pociagiem",ale jezeli bierzesz ta milosc na serio a nie np chlopak mowi "kocham cie" to ty tez a jak powie ze juz nie to ty nie.A co do chippy,niczego nie udowadniasz tylko zazdrosc,pozostawaj na swoim poziomie,ja sie do niego znizac nie zamierzam.Moge ci zyczec tylko powodzenia,mam nadzieje ze "negatywy" 'ukryte' nie zrobia na tobie wrazenia,i ze wylupisz prawdziwe rady
@siex - rozumiem cię bardzo doskolnale ze mną też był jeden chłopak dla zwały wiem jak to boli jak się otym dowiesz ! a ty zauroczona że huhu !
ja miałam 15 chłopaków ; D nie wiem czy to dobrze czy źle narazie jestem z jedym dwa miesiące . ;] bo w sumie mówiąc to domnie wrócił bo byliśmy razem pół roku (wcześniej) ale gdyby nie taka dziewczyna kręciła mu dupą przed oczami to mnie rzucił ! no i wrócił po 4 miesiącach . Rozstanie z nim bardzo mnie bolało płakałam aż 4 dni byłam starsznie zamulona i nie byłam na siłach , dobrze że pocieszały mnie koleżanki i pomagały mi wrócić do mojego stanu . i udało im się najlepiej mieć przy sobie i przyjaciół którzy zawsze cie zrozumią i chłopaka . (który potrafi mocno zranić )