| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy to są prawdziwe przyjaciółki?
Autor Wiadomość
Izzie Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 18:17   Czy to są prawdziwe przyjaciółki? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno.

PIsałam o przyjaciółkach X i Z.

Ponieważ nie mieszkam w miescie, to X i Z częsciej sie ze sobą spotykają.
Trochę mi z tego powodu smutno, bo co kiedyś robiłam z X ( kiedy jeszcze nie było Z) teraz ona to robi z Z. Potem jak sie spotykają to mówią jak było fajnie i wogle.

Czy to są prawdziwe przyjaciółki? Oczywiście one dla mnie tak, wiem że moge im powiedzieć wszystko. Tylko nie wiem jak to wygląda z ich strony. Macie cos do powiedzenia? Smile)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
11869459
Jakubo Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba nie... Powinny cię informować o swoich sprawach. Aha. Miło by było gdybyś powiedziała co robią. I czy daleko od nich mieszkasz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To znaczy, powiedziałam jednej. Tej starszej. Ona powiedziała, że ok i więcej tak nie będą. A z tą nową... nie wie czy moge jej ufac... tzn. moge ale nie chcem o "nas" akurat gadać. Ona jest taka wybuchowa. Chodzą razem wszędzie. Zamieniają sie ubraniami (kiedy ja z X ani Y nigdy tego nie robiłam). Czasem na przerwie poprostu gdzieś na bok odchodzą i o czymś gadają. a mieszkam gdzieś z 6 km. Ale moi rodzice nie mogą mnie tak wszędzie wozić...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11869459
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To że Ty nie możesz, to nie znaczy że one nie mogę się spotykać.

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak skarbie wiem, ale postaw siebie w mojej sytuacj. zjawia sie jakaś dziewczyna, zabiera i perfidnie zabiera moją kumpele. chodzi o to że np. ja dzwonie do X codziennie i odbiera jej brat: nie mam jej jest z Y. i tak jest ciągle. potem łażą i gadają jak było super. co robiły i wogle. wiem że moga sie spotykac ale mi jest troche przykro że potem gdzieś odchodzą odemnie, (dosłownie) i rozmawiają o czymś o czym nie mam pojęcia
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11869459
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co mamy CI powiedzieć, daj jej kwiaty to wszystko będzie dobrze ? Tak to jest, ludzie przychodzą i odchodzą, bardziej jej odpowiada towarzystwo tamtej niż Twoje, albo mieszkasz za daleko, albo Ci się wydaje. Nikt tego nie wie, nie wymagaj rzeczy niemożliwych.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 16 Gru, 2008 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak to jest, ludzie przychodzą i odchodzą

I oto motto dnia dzisiejszego - Niestety Izzie, tak to bywa : )
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 17 Gru, 2008 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki wam. ;**
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11869459
Lena Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 26 Gru, 2008 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Częstny kontakt sprzyja przyjaźni. Jesli od dłuszczego czasu (kilka mc)nie macie dobrego kontaktu i ta osoba nie interesuje sie tobą wogóle to raczej nie są przyjaciółki.

Numer Gadu-Gadu
5549685
Odpowiedz do tematu