chodzę do 1 gimnazjum kiedy było rozpoczęcie roku zauważyłam takiego bardzo ładnego chłopaka
tez jest z 1 lecz starszy ode mnie rok bo powtarzał (mieszkam w hiszpani a tutaj to nie jest żaden problem)
no to tak...kochałam sie w nim dużo dużo a tak jakby 5 tygodni temu (jest tak hiszpańska stronka jak nk) w szkole naszej byl zapisany a ja cala w amorkach wyslalam mu zaproszenie a on poprosił mnie o gg ja mu oczywiscie dalam gadalismy i gadalismy na gg (on mnie w szkole nie kojarzyl) tak gdzies 2 tygodnie temu powiedzialam mu w szkole ze to ja...
dzisiaj zaprosil mnie na randke zgodzilam sie lecz...nigdy nie bylam na powadziwej !!
nie wiem co mam robic tam , o czym gadac itd
help!!
Wysłany: Pią 12 Gru, 2008 09:56
Wyobraź sobie że tak naprawdę nie idziesz na randę - poważne słowo rodzi wątpliwości i budzi strach - tylko idziesz się spotkać z kumplem. Rozmawiaj z nim o tym o czym rozmawiałabyś z kumplem Wyluzuj, nie idziecie do łóżka, tylko na przyjemne spotkanie, zapoznajecie się ze sobą i tworzycie więzi.
Nie ma się czym przejmować - po prostu zachowuj się swobodnie, często uśmiechaj, bądź miła, reszta wyjdzie w praniu : )