Mam taki problem jestem z moim chłopakiem już dwa miesiące gdyby nie taka dziewczyna to byśmy byli teraz pół roku ale dobra nie wnikam w to .. wrócił do mnie po 4 miesiącach .
Na początku strasznie się cieszyłam ale teraz zaczynam żałować ..
wgl mną sie nie interesuje nie pisze do mnie "sms" , ani nie dzwoni ..
mieszka on za Gdańskiem koło Wocław czyli międzyinnymi w "Koszwałach" ..
mieszka tam moja przyjaciółka i praktycznie przyjeżdżam tam co kilka miesięcy ..
więc się z nim nie widze codziennie a bym chciała tych 2 miesięcy od kiedy jesteśmy razem widzieliśmy się tylko raz . I tak myślę ogółem czy z nim zerwać .. bo wiadomo że miłość na odległość ma małe szanse na przetrwanie , rozmawiałam o tym z mamcią i powiedziała mi : " że nie mam przekreślać wszystkiego , i że mam bardzo fajnego chłopaka" , ale co mi to da jeśli ma mnie on w d***e .
i nie wiem co mam robić
|| z jednej strony chciałabym być z tym kolegą z klasy .. ale koleżanki akurat mi go odradzają bo mówią że on jest z dziewczyną tylko do przelizania ! a ja sie nie zeszmace i nawet się go pytałam czy to prawda powiedział że tak ale że ze mną nie będzie tylko do przelizania bo mnie BARDZO MOCNO KOCHA . Ale mam problem też z drugiej strony który mnie trapi czy zerwać z chłopakiem gdzie jestem z nim (2 miesiące)
A i jeszcze mam coś mÓj przyjaciel Romek który mi też się strasznie podoba ..
chciałabym z nim być , ale wiem że to się nie uda może coś będzie 2 gim . ?
Teraz właśnie ja i Romek bo jest z mojej szkoły , to chodzimy ze sobą dla beki
tak ustaliliśmy wgl dajemy sobie buzi tak jakby nic nie było że to dla beki .
Jestem w strasznej sytuacji !
Mialem podobna sytuacje.Jezeli uwazasz ze ma cie w dupie,to oczy w gore.Porozmawiaj z nim a powaznie,przepytuj go o tym o tamtym...Zebys sie dowiedziala czy faktycznie ma cie w dupie.Co do kolegi z klasy,to najlepiej sie go spytaj co rozumie przez slowo "kochac".I jezeli to co kolezanki ci mowily jest prawda,to nie odstawiaj tego na bok.Po prostu zbierz wszystkie pozytywne jak i negatywne rzeczy w tym,i przemysl to.
_________________ swierku
Myszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Kwi, 2009 18:39
popierwsze mojim zdaniem miłośc na odległośc nie wypali i takie wracenie do s9iebie sama to przezyłam wiem co mówię i ta inna dziewczyna...dla niego nie jestes jedyna.....co do kolegi z szkoły.....wiesz koleżaniki mogą ci zazdrośćić i dlatego tak mówią więc może spróbuj...a co do przyjacielia ...wiesz do czego doszłam tak miłośc po przyjaźni nie jest dobra...bo często jeśli przestaniećie ze sobą chodzić to możeie starcić przyjaźń
właśnie chcem zerwać z chłopakiem ale nie wiem jak i kiedy ? to jest bardzo nurtujące..
wgl ten kolega z klasy ciągle prosi moją koleżanke żeby ze mną pogadała i żebym z nim chodziła .
właśnie chcem zerwać z chłopakiem ale nie wiem jak i kiedy ? to jest bardzo nurtujące..
wgl ten kolega z klasy ciągle prosi moją koleżanke żeby ze mną pogadała i żebym z nim chodziła .
To co mowilas o twoim kumplu z klasy moze wlasnie swiadczyc o tym ze nie kocha cie naprawde.Zaloze sie ze gdyby naprawde cie kochal to by sam sie zdecydowal porozmawiac,a tak to sie nie odwazy,prosi inna osobe aby to za niego zrobila.
swierk84 - ale to co tu napisałam to nie jest dokońca wszystko napisane ..
otóż kiedy byłam z przyjaciółką to się go spytałam czy chce ze mną chodzić a on odpowiedział że tak ... a jak się spytałam czy mnie kocha to szczerze odpowiedział "TAK" .
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 10:25
A kto powiedział że szczerze? Jednak mimo wszystko opinia ludzi nie bierze się z powietrza, i jeśli według innych jest z dziewczyną "na jeden raz", to pewnie tak jest.
A nie możesz po prostu zostawić tego swojego baranka na odległość i odpocząć nieco od mężczyzn, zobaczyć jak się sytuacje rozwiną?
A nie możesz po prostu zostawić tego swojego baranka na odległość i odpocząć nieco od mężczyzn, zobaczyć jak się sytuacje rozwiną?
Shaunri ma rację. Przecież nie musisz ciągle z kimś być, że z jednym zrywasz, to od razu musi być następny. Zerwij z tym na odległość, bo to bez sensu według mnie, tymbardziej w tym wieku i nie próbuj nic z tym z klasy i z przyjacielem. Zobacz co będzie. A może nawet poznasz kogoś nowego.
taa .. łatwo wam powiedzieć co znowu będe 4 miesiące sama i będe zrzędzić jak wcześniej , mówić bardzo łatwo a zrobić to co innego .
Nie wiem dlaczego koniecznie musisz kogoś mieć. Czy przez to czujesz się lepsza od innych...? Ja zawsze mam jakąś przerwę po zerwaniu. Czy jest to miesiąc, czy rok, jednak jest i nie robi mi to większej różnicy. Nie muszę koniecznie mieć kogoś na drugi dzień.
nasty - dla mnie nie ale dla mojej starej tak ! x D
________
hippie - bo nie potrafie być singlem . Nie to że chcem być lepsza , albo się czuje , ale zawsze najlepiej kogoś mieć .
ale kto mówi ci że na drugi dzień będe miała innego chłopaka ? ja tego nie napisałam .
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 13:16
Ale z Twoich postów wynika, że chcesz mieć kogoś jak malutkie dziecko zabawkę.
Dlatego tym bardziej zalecam odpoczynek od partnerów - pobądź nieco sama, to łatwiej Ci będzie docenić tych którzy się w przyszłości pojawią.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 13:21
Ja dziewczyny nie mam, i nie miałem - to wydaje mi się (dla mnie) trochę egzotyczne , mimo że zawsze tego chciałem. Utrudnia mi to mój charakter i trudność wyobrażenia sobie chociaż trzymania się za rękę. Trudno, w pierwszej klasie byłem nikim innym niż chłopcem do bicia, teraz jest podobnie - nie wiedzieć czemu 2 osoby w całej szkole mnie uznają za zwykłego człowieka. Przyjdzie czas - będzie, nic na siłę.
Shaunri - ale czy wynika z tego że chcem mieć na drugi dzień ?
; /