| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zakochana :(
Autor Wiadomość
katien205 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 13:37   Zakochana :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej. Jestem nowa na tym forum. Mam problem Sad Mam nadzieje, że mi pomożecie. Więc ... Mam na imie Kasia i mam 12 lat. Mam chłopaka. Bardzo jego kocham. Ale nie wiem czy on mnie też ;( Jak się spotykamy to mnie przytula i trzyma za ręke. I wogóle. Ale nigdy nie mówi, że mnie kocha Sad Co mam zrobić ? A co do chodzenia ... To moja kumpela jemu natkneła ten pomysł. I tak jakoś wyszło. Prrosze o pomoc Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
11549395
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ile ze sobą jesteście?
Nie od razu każdy mówi, że go kocha, chociaż może to czuje, ale się wstydzi albo boi, że Ty go nie kochasz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z uczuciami to różnie bywa, może sam nie jest pewien czy to to jest miłość, czy może mu się bardzo podobasz ? Gorzej gdyby mówił że Cię kocha, a po dwóch dniach rzucił... Nie myśl o tym, może chce Ci wyznać miłość ale np. boi się Twojej reakcji. Jeżeli jesteście szczęśliwi to wszystko jest na dobrej drodzę.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 17:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

katien - Porozmawiaj z nim o tym. Nie ma łatwiejszego sposobu żeby się dowiedzieć co do Ciebie czuje.

Nie zakładaj że Cię nie Kocha, po prostu spytaj czemu tego nie mówi. Nie musi to być poważna rozmowa w cztery oczy, można to powiedzieć żartobliwie, w sposób zabawny - Tak czy owak swoje informacje z tego wyciągniesz.

Najprawdopodobniej po prostu chłopak jest młody, wstydzi się i tyle. Sam to przeżywałem, wiem jak to jest kiedy słowa "Kocham Cię" przez gardło nie przechodzą : ) W takim wieku chłopak potrzebuje sporo czasu żeby przemóc się w tego typu sprawach. Powoli, pozwól mu dojrzeć, ale też pomóż mu w tym. Rozmawiaj, pytaj, zachęcaj : )
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2008 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesteśmy ze sobą 3 miesiące. A tak wogóle to on ma 15 lat.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11549395
Gall Annonim Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 30 Sie, 2008 00:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój chłoapak też wcale nie mówi mi [tak często] że mnie kocha, a tez mamy po 12 lat ;] A tak naprawdę bardzo sie kochamy. On jest po prostu ideałem faceta ;D Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Kimex Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2008 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w wieku 12 lat i ideał faceta . brak słów ...

To że nie mówi "kocham" nie znaczy że nie kocha . może to wyrażać czynami , słowami etc .

Spytaj się go (w rozmowie na poważnie)czemu ci nie mówi że kocha ... może się boi?
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2008 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kimex napisał/a:

czemu nie? Ty się za laskami nie oglądałeś? ;]
zresztą... Wy troszkę opóźnieni jesteście ;]

Numer Gadu-Gadu
4961269
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2008 08:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezu, a wytłumacz mi teraz to chłopie : )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2008 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak w wieku dwunastu lat ( gdy jadło się tylko z jednego pieca chleb ) można mówić o ideale faceta.

30 latek który załóżmy przez całe swoje 30letnie życie miał (dajmy na to ) 30 stałych partnerek z czego 70 romansów i 120 pocałunków / sexu (PRZYKŁAD)
myśle że owy 30 latek który miał tyle " kobiet " jest w stanie określić jego ideał.

Dwunastolatek który jadł tylko jeden typ cukierków i tylko do jednego miał dostęp zawsze powie że te cukierki są najlepsze - bo przecież nie miał innych do spróbowania więc Jest tylko jedno miejsce dla jego cukierka : miejsce pierwsze
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2008 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale właśnie idea ideału na tym polega, że każdy może taki mieć i że on uwaga! zmienia się.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 2008 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kimex - Brak Ci punktu odniesienia.

Jako że zawsze znajdziesz osobę bardziej doswiadczona, która swoim doświadczeniem bije poprzednie (Czyli według Twojej teorii tylko Ona ma prawo do wymyślania ideałów), tak więc nie możesz znaleźć żadnej granicy kiedy ktoś uznaje swój ideał za właściwy.

Dla 20 latków przeżycia miłosne 15 latków są śmieszne. 30-latków bawią te 20-latków i tak dalej, i tak dalej.

Mam nadzieję że ten wywód rozumiesz - Po prostu wszystko zależy tu od punktu odniesienia, a Ty żadnego nie obrałeś. Poruszasz się po prostu w totalnej abstrakcji : )

Z Twojego punktu widzenia ideał faceta dla 12-latki jest śmieszny, a z mojego Twój ideał kobiety mógłby być śmieszny. Z kolei z punktu widzenia moich rodziców mój ideał kobiety mógłby być zabawny. I tak dalej, i tak dalej.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2008 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ponimaje Smile

choć i tak zostaje przy wersji ze 12 to jednak troche wcześnie...
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 04 Wrz, 2008 06:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zerwałam z nim. Nie mówił, że mnie kocha i zaczął się dziwnie zachowywać przy mnie. Okazało się, że ma dziewczyne ;(( Dziękuje Wam za pomoc. Chciałam z nim porozmawiać, a zobaczyłam jak jakąś dziewczyne trzyma na kolanach i całuje. I poszłam do domu. Nie miałam ochoty tgeo oglądać ;((

Pozdrawiam :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11549395
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Wrz, 2008 07:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż, tak też się w życiu zdarza : ) Trzymaj się i życzę szczęścia w przyszłych związkach : )
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu