Hmm...to róznie bywa...nieraz po dziewczynie da się poznać że sie zakochała a nwet można domysleć w kim !! a nieraz wogóle się nie da poznać...to naprawde jest roznie...nieraz dziewczyna jest niesmiała to wogóle nie daje znać a serce tak naprawde wali jej jak dzwon!!! a nieraz jest tak ze dziewczyna jest otwarta i flirtuje z toba i prawi ci kompelmenty....itp...jeśli chcez wiedziec czy się jej podobacz to zapros ją na randkę i sprawdź czy się zgodzi albo popros ją o chodzenie Jesli się wstydzisz to podejślij jej liścik i w nim o to spytaj )
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
ktos Gość
Wysłany: Czw 31 Lip, 2003 19:41
Musze mowic jej ze to randka ?
Moge ja po prostu zaprosic do np. kina ?
Pewnie ze mozesz ja poprostu zaprosic do kina Albo na pizze... albo gdziekolwiek indziej. Kazdy pomysl jest dobry, ale najlepiej zeby to bylo miejsce publiczne tak jak kino na przyklad. Nie bedziecie sie czuli zmieszani i zobowiazani zeby na sile o czyms rozmawiac... A jak rozmowa bedzie sie toczyc sama, to jeszcze lepiej.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*