| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Proszę Was o pomoc cz.2
Autor Wiadomość
Scoutboy Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 09:35   Proszę Was o pomoc cz.2 Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pamiętacie jak pytałem Was jak bym mógł okazać 13-letniej dziewczynie że mi na Niej zależy? Teraz mam inną sprawę...

A wogóle dziękuje wam za tą pomoc, jestem niezmiernie wdzięczny. Chociaż do pocałunku (niestety) nie doszło. Ale jest inny "felek"... Ona pojechała do rodziny, i wszystko było by dobrze, gdyby nie to, że wraca do miasta w którym mieszkam na 2 dni i wyjeżdża, podobno ma przyjeżdżać co tydzień, co 2 tygodnie na dzień bądź dwa.

Ale do tematu. Czy możecie mi doradzić co ja mam robić? Czy dalej trzymać ten związek, czy go zerwać, jak jej to powiedzieć, czy jednak zerwać związek, ale wykorzystać te 2 dni ? Proszę o pomoc, jest mi bardzo potrzebna.

Numer Gadu-Gadu
7442148
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 11:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mysle ze jest to swietna okazja abyscie mogli pobyc troche razem, jesli czujesz ze ci naparwde na niej zalezy to powinienes utrzymac ten zwiazek, jesli jednak uwazasz ze to niema sensu to poporostu zerwij z nia.
Np. Przepraszam Cie (imie dziewczyny) ale chyba nic z tego nie bedzie, jest mi ciezko ale ten zwiazek niema przyszlosci...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Scoutboy, Jeżeli byś ją kochał, to raczej byś nie zadawał sobie takich pytań, po co w ogóle wchodzisz w związek skoro nie kochasz?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ty nas o to pytasz?
Powrót do góry
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 31 Lip, 2007 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oj skoro chlopak ma problem to pisze na forum tak trudno zrozumiec? chyba jasne ze nie pisze bo ma taki kaprys tylko nie wie co ma robic, oczekuje jakis porad.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra, cornelia, przekonałaś mnie, leci porada : )

Najlepsza z najlepszych trzeba zaznaczyć : )

Rzuć Ją - zainteresuj się inną. Jesteś młody, ta dziewczyna przysporzy Ci więcej problemów niż to wszystko warte. Jedyne co to będziesz się męczyć. No cóż, czasami na takie rzeczy trzeb spojrzeć racjonalnie. Nie będę mówił Ci że taki związek nie ma prawa bytu, bo już widziałem gorsze : ), ale po prostu po co się męczyć?

Jednak spotkaj się z nią i w ciągu tych dwóch dni "rzuć Ją". Jak? A to już kwestia twojego gustu. Możesz powiedzieć jej delikatnie że czas się rozejść (Mała satysfakcja : P), możesz powiedzieć Jej że była najlepszą dziewczyną jaką znałeś, że nie zasłużyłeś na nią i tak dalej (No cóż, jak można z czegoś takiego czerpać satysfakcję : )? ), możesz też powiedzieć jej że byłeś najlepszą rzeczą jaka Ją spotkała w życiu i czas się rozstać, żeby zobaczyła jak to jest żyć bez Ciebie (Ach, jak przytaknie to satysfakcja jest nieziemska. Niestety mi przytaknęła tylko jedna : P).

Wiem, wiem, podchodzę do tego żartobliwie - Ale taka jest prawda, tylko od Ciebie zależy jak Ją zostawisz, ale dam Ci jeszcze kilka rad na zakończenie:

Jeśli Ją zostawisz to nie rozmawiaj z nią - Pamiętaj że Ona będzie próbowała do Ciebie wrócić (A już widziałem różne desperatki ; ) )

Nie zostawiaj jej przez jakieś sms'y, telefony, czy gg - No cóż, dorosłość wymaga pewnych poświęceń i z twojej strony będzie nim normalna, poważna rozmowa w cztery (Ewentualnie 16 jak jesteście parą pajęczaków: ) ) oczy.

Pozdrawiam : )
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 13:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ah Ty Shaunri :p zawodowy rzucacz się znalazł ;P

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 13:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Się wie : ) Z czegoś trzeba czerpać w życiu radochę : )
Powrót do góry
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 03 Sie, 2007 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sam powinienieś wiedzieć ile ona dla Ciebie znaczy i co do niej czujesz, a nie nas pytać... skoro tak robisz to może rzeczywiście z nią zerwij, bo Twoje uczucia w stosunku do niej są jakieś niepewne...

Scoutboy Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 26 Sie, 2007 09:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cornelia mi pomogła i jestem jej bardzo wdzięczny Very Happy

Ale sądzę, że komentarze coniektórych były nader zbędne Confused

Proszę adminów o zamknięcie tematu.

Acha, postanowiłem że ten związek...
Och tam, po co mam Tu pisać, przecież sami mi wmawiacie że nie potrzebnie piszę Neutral

Numer Gadu-Gadu
7442148
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi