Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 16:02
A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 17:01
A pamięta ktoś jeszcze:
<fanfary proszę>
dadadatututudadasraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005 17:03
Himitsu napisał/a:
A pamięta ktoś jeszcze:
<fanfary proszę>
dadadatututudadasraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!
NEW KIDS ON THE BLOCK
a ten tytul to do tej piosenki o ktorej ty mowisz? A znasz moze tamtej?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005 09:37
Marcia10 napisał/a:
A wiecie, jaki jest prawdziwy tytuł piosenki z tekstem (nie chce mi sie pisac jak jest dokladnie) : What she ni, what she ni from me. A! i prosze o nazwe wykonawcy.
jaaa wiem
tytul: what's in it for me
autor: Amy Diamond
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 15:44
Himitsu napisał/a:
NEW KIDS ON THE BLOCK
ciotka mi opowiadala jak corka jej kolezanki miala caly pokoj w ich fotach,mowila,że nigdy jej nie przejdzie i jej przeszlo oO'
Zespolu nie kojarze,pewnie jakis bojsbęd xd