Nirvane znam i lubie juz od dawna ale dopiero teraz zlukalem ten temat
co prawda nie jest to moj ulubiony zespol ale zalicza sie do czolowki
A co do smierci czy samobojstwwa to nie mam zielonego pojecia troche poczytalem popatrzylem na list pozegnalny ale nie potrafie nic powiedziec na ten temat ale co do tego ze nie mial sily sobie w glowe strzelic tro nie zawsze warto ufac statystykom bo ile razy czytaliscie o goralu ktory przezyl dawke alkoholu ktora kilkukrotnei rpzekraczalo smeirtelna?
dobra koncze pajdu na hate bo mi sie spac chce i sam nie wiem czy bzdur nie gadam bo spiacy jestem
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Mar, 2004 20:37
Nirvana is the Best. A słyszal ktoś piosenkę jego żony?- Courtney love.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 06 Mar, 2004 21:06
nie mów mi o tej kobiecie, poniewaz gdy zobaczyłam ten teledysk i samą piosenke usłyszałam to jakos mi sie wszystkie scyzoryki otwarły nagle w kieszeniach
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Sro 10 Mar, 2004 21:42
A prawda, że Cię nie poraniły, bo jak tak to źle... a co do jej teledysku, to te dzieci są słodkie, ale reszta taka jakby już znana
a czy przypadkiem w tym teledysku nie wystepuje Frances Bean? Nigdy od poczatku i do konca go nie widzialam tylko urywki... hmm..
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 31 Lip, 2004 10:19
Trochę spóźnione - ale niedawno widziałam napis na ławce, który bardzo mi się spodobał: "Kurt Cobain żyje, widziałem go w telewizji".
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 31 Lip, 2004 14:08
hiehie ciekawe... (sory że takie spóźnione) ale witaj Narvana z nami swporotem, jednak tym razem pod innym pseudonimem heh a czy Frances wystepuje w owym teledysku.. hm. chyba musiałabym go skądś skombinowac bo dosć dawno widziałam go ostatnio w telewizji i jakos już nie pamietam...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
a no witam witam =D
zdaje mi sie ze to Fasolka, no ale nie jestem na prawde pewna... taka podobna... a Courtney ma teraz caly czas rozprawy sadowe, a to rozbila okna i komus grozila, a to zaatakowala 32 letnia kobiete butelka...arggg... Bitch nie no sorry sorry... :]
dobra koncze bo pisze w pamietniku =)
_________________ "Czarno-Czerwony miś, szyty biała nitką, wypełniony ryżem..."
"Czarno-Czerwony miś podobny do Lenina zapatrzył się na gwiazdkę..."
"Czarno-Czerwony miś lubi kiedy nie wie co go czeka..."
<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 20:32
Bo wie, że nie stanie się wręcz bogiem dla tysięcy nastolatków, a dla milionów inny idolem. Kurt był wspaniały i niepowtarzalny, a ona na jego sławie chciała zbić kasę, tylko jej to nie wyszło... na szczęście. Wszyscy fani Nirvany ją wysmali, a dla cukierkowatych skatek była za ostra ...no może znalazła fanów w pseudometalówach, które stwierdziły, że metal jest trendy i teraz się tego słucha... Może jak przeżuci się na pop ktoś ją zacznie słuchać...
Przepraszam, ale paru z was zboczyło nieco z tematu:P Tematem jest Kurt Cobain, a nie Nirvana Wypowiem się na temat jego śmierci, ok?
kiedyś ogłoszono, że podczas , gdy był na haju, zastrzelił się. Później to zdementowano, ponieważ stwierdzono, że dawka heroiny była tak duża, że nie byłby w stanie podnieść w ogóle broni, poza tym, nie bylo na niej żadnych odcisków palców Cobaina. Wg zabiła go własna żona, o!
_________________ My life is over and so is YOURS
Wysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:07
A Kurt nie grał w Nirvanie, a po za tym co do teorii o smierci to mam zacząc klaskać?
hm, czy Kurt byl wspanialy? moim zdaniem Nirvana grała średnią muzykę, nic nadzwyczajnego, a niejako śmierć Cobaina wypromowała ten zespół i stał się popularny szczegolnie wsrod mlodziezy