| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Kurt Cobain
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 27 Lut, 2004 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i znowu temat o kurcie i o nirvanie ożył.... widac że wiecej fanów narodziło się na tym forum.....

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Lut, 2004 00:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nirvane znam i lubie juz od dawna ale dopiero teraz zlukalem ten temat Smile
co prawda nie jest to moj ulubiony zespol ale zalicza sie do czolowki Wink
A co do smierci czy samobojstwwa to nie mam zielonego pojecia troche poczytalem popatrzylem na list pozegnalny ale nie potrafie nic powiedziec na ten temat ale co do tego ze nie mial sily sobie w glowe strzelic tro nie zawsze warto ufac statystykom bo ile razy czytaliscie o goralu ktory przezyl dawke alkoholu ktora kilkukrotnei rpzekraczalo smeirtelna? Razz
dobra koncze pajdu na hate bo mi sie spac chce i sam nie wiem czy bzdur nie gadam bo spiacy jestem

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Mar, 2004 20:37   

Nirvana is the Best. Smile A słyszal ktoś piosenkę jego żony?- Courtney love.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Mar, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mów mi o tej kobiecie, poniewaz gdy zobaczyłam ten teledysk i samą piosenke usłyszałam to jakos mi sie wszystkie scyzoryki otwarły nagle w kieszeniach Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Mar, 2004 21:42   

A prawda, że Cię nie poraniły, bo jak tak to źle... a co do jej teledysku, to te dzieci są słodkie, ale reszta taka jakby już znana
Powrót do góry
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 29 Lip, 2004 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czy przypadkiem w tym teledysku nie wystepuje Frances Bean? Nigdy od poczatku i do konca go nie widzialam tylko urywki... hmm..

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1639080
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 10:19   

Trochę spóźnione - ale niedawno widziałam napis na ławce, który bardzo mi się spodobał: "Kurt Cobain żyje, widziałem go w telewizji".
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hiehie ciekawe... (sory że takie spóźnione) ale witaj Narvana z nami swporotem, jednak tym razem pod innym pseudonimem Wink heh a czy Frances wystepuje w owym teledysku.. hm. chyba musiałabym go skądś skombinowac bo dosć dawno widziałam go ostatnio w telewizji i jakos już nie pamietam...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a no witam witam =D
zdaje mi sie ze to Fasolka, no ale nie jestem na prawde pewna... taka podobna... a Courtney ma teraz caly czas rozprawy sadowe, a to rozbila okna i komus grozila, a to zaatakowala 32 letnia kobiete butelka...arggg... Bitch Razz nie no sorry sorry... :]
dobra koncze bo pisze w pamietniku =)

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1639080
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 20:32   

Bo wie, że nie stanie się wręcz bogiem dla tysięcy nastolatków, a dla milionów inny idolem. Kurt był wspaniały i niepowtarzalny, a ona na jego sławie chciała zbić kasę, tylko jej to nie wyszło... na szczęście. Wszyscy fani Nirvany ją wysmali, a dla cukierkowatych skatek była za ostra Cool ...no może znalazła fanów w pseudometalówach, które stwierdziły, że metal jest trendy i teraz się tego słucha... Może jak przeżuci się na pop ktoś ją zacznie słuchać...
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, ale paru z was zboczyło nieco z tematu:P Tematem jest Kurt Cobain, a nie Nirvana Razz Wypowiem się na temat jego śmierci, ok?

kiedyś ogłoszono, że podczas , gdy był na haju, zastrzelił się. Później to zdementowano, ponieważ stwierdzono, że dawka heroiny była tak duża, że nie byłby w stanie podnieść w ogóle broni, poza tym, nie bylo na niej żadnych odcisków palców Cobaina. Wg zabiła go własna żona, o! Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:07   

A Kurt nie grał w Nirvanie, a po za tym co do teorii o smierci to mam zacząc klaskać?
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 10:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm, czy Kurt byl wspanialy? moim zdaniem Nirvana grała średnią muzykę, nic nadzwyczajnego, a niejako śmierć Cobaina wypromowała ten zespół i stał się popularny szczegolnie wsrod mlodziezy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
A Kurt nie grał w Nirvanie,

ROTFL

hm... może i racja, że dopiero po jego śmierci zespół stał się bardziej sławny.

ps. oglądał ktoś 'Weird Al' Yankovic - Smells Like Nirvana? biggrin

Numer Gadu-Gadu
1550297
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 17:02   

No pewnie, ze widziałam, świetna parodia... mam na kompie i często oglądam, bo mi się strasznie podoba^^. Ten gościu wogule umie robić parodie
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu