Myślę, że nasty_girl ma inne poważniejsze rzeczy do roboty niż nabijanie postów : /
Lord napisał/a:
a na temat tego twojego pozomu.... szkoda sie wypowiadac
Po przeczytaniu treści twoich i jej wypowiedzi (nie tylko z tego tematu) można stwierdzić spokojnie, że ona ma większy poziom intelektualny niż ty. Bez urazy.
Proste nie znam sie na jakims temacie to sie nie wypowiadam!
nasty_girl:
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wyżej mierze, niż jakaś zawodówka.. zresztą technika w czasach dzisiejszych też poziomem nie zachwycają..
Jesli pania magister nasty_girl urazilem to przepraszam
to, że nie mam praktyk, nie znaczy, że już kompletnie nic o tym nie wiem, i że nie mam prawa głosu w tej sprawie. gdybym nabijała posty, bym pisała bzdury, nie na temat itd, napisałam swoje zdanie a to nie jest nabijaniem.
Taa, po technikum informatycznym będziesz zadżebistą sekretarką. Jeśli poważnie myślisz o zawodzie informatyka, to lepszym wyborem byłoby liceum i klasa z rozszerzoną matmą (przynajmniej nie tracisz roku na zdobycie niepotrzebnego papierka).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
na sekretarkę zazwyczaj szukają kobiet, tak samo jak na księgowe, kadrowe, sekretarki, barmanki, i sprzedawczynie do ciuchów.. wystarczy poprzeglądać oferty pracy, samych kobiet potrzebują, mimo że faceci tak samo mogli by na stanowiskach takich pracować..
Nasty> Coraz więcej kobiet jest dyrektorami, niektóre z nich wolą zatrudniać panów (chociażby, żeby obalić stereotyp dyrektor-mężczyzna, kobieta-sekretarka
BTW, Nabiłem 500 posta, jestem prawie taki elo-ziomek jak Marcia
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer