i chyba nigdy tego nie zrobie BLEEEEEEEEEEEEEE <lol>
Przez takie panny sypią się związki. Zresztą to zabawne, że członkiem w waginie się nie brzydzicie, a tym samym narządem w ustach już tak.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Niestety, ale mój mały móżdżek nie może pojąć tej metafory. Może napisz po ludzku?
Bo dla mnie to inna bajka, inna książka, inny ku wa gatunek literacki...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 09:50
Co do całowania:
1) Musisz wiedzieć że to żadna atrakcja. Mi się znudziło po 3-4 razie. <ziewa> Przykładacie swoje usta do siebie, ładujecie partnerowi język do ust i poruszacie nimi rytmicznie. Nuda, nuda, pijesz sobie tylko ślinę partnera. Ile tak można? Oczywiście, miły sposób na przywitanie i pożegnanie, ale jednak jakoś specjalnie mnie to nie jara.
2) Poza tym fakt, że całowanie jest trudną sztuką jest racją. Co innego pierwszy pocałunek, co innego tysięczny - zobaczysz nawet sama jaka zmiana zaszła w twojej technice.
3) Czy będzie udany? Niekoniecznie, a raczej zapewne nie będzie. Będzie po prostu międleniem językiem w ustach partnera. Człowiek nie ma tego specjalnie w genach, więc musi się nauczyć. Potrzeba czasu, czasu i jeszcze raz czasu. Na lustrze całować się nie nauczysz.
4) Moim zdaniem kretynizmem (A przynajmniej głupotą) jest całować się pierwszy raz z partnerem który również robi to po raz pierwszy (To samo uważam o seksie) - dno, nie wyjdzie to mało powiedziane. Jeśli twój partner się już całował to po prostu go naśladujesz - dostosowujesz swoje usta do jego. Jeśli nie, to kiszka, nałykasz się śliny, obliże Ci pół twarzy, ugryzie (Ha, ha, ha, wbrew pozorom sie da, ja wszystko potrafię) i będziesz miała przez tydzień ślad.
Tak btw to nie rozumiem co wy w penisie widzicie nieciekawego. Między nogi pozwalacie sobie go pchać, a do ust nie O_o, schizowe, ale nvm.
Tak btw to nie rozumiem co wy w penisie widzicie nieciekawego. Między nogi pozwalacie sobie go pchać, a do ust nie O_o, schizowe, ale nvm.
To samo napisałem parę postów wyżej
Pamiętajcie dziewczynki, jak będziecie miały ochotę na minetkę to też nikt nie zrobi, bo to jest fuuuj i w ogóle
—Michael Shermer
1) Musisz wiedzieć że to żadna atrakcja. Mi się znudziło po 3-4 razie. <ziewa> Przykładacie swoje usta do siebie, ładujecie partnerowi język do ust i poruszacie nimi rytmicznie. Nuda, nuda, pijesz sobie tylko ślinę partnera. Ile tak można? Oczywiście, miły sposób na przywitanie i pożegnanie, ale jednak jakoś specjalnie mnie to nie jara.
No to mamy ten sam pogląd
Shaunri napisał/a:
4) Moim zdaniem kretynizmem (A przynajmniej głupotą) jest całować się pierwszy raz z partnerem który również robi to po raz pierwszy (To samo uważam o seksie) - dno, nie wyjdzie to mało powiedziane. Jeśli twój partner się już całował to po prostu go naśladujesz - dostosowujesz swoje usta do jego. Jeśli nie, to kiszka, nałykasz się śliny, obliże Ci pół twarzy, ugryzie (Ha, ha, ha, wbrew pozorom sie da, ja wszystko potrafię) i będziesz miała przez tydzień ślad.
Lol, ja miałam niby takiego doświadczonego partnera, a i tak oblizał mi pół twarzy
Wysłany: Nie 27 Sie, 2006 00:40
"Lol, ja miałam niby takiego doświadczonego partnera, a i tak oblizał mi pół twarzy" Może jednak nie był taki doświadczony? No, przynajmniej umiejętności to mu brakowało : ) Tak czy owak "uroki pierwszych razów".
no wsumie racja zawsze ten pierwszy pocalunek z nowym partnerem jest jakis taki dziwny bo kazdy ma inny sposob calowania, ale po kilku pocalunkach bedzie juz wszystko ok w jakis tam sposob sie "zgracie"