| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Nigdy sie nie całowałam !!
Autor Wiadomość
Aga002 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 25 Sie, 2006 23:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ty to robilas?? xD
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 00:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i chyba nigdy tego nie zrobie BLEEEEEEEEEEEEEE <lol>

Przez takie panny sypią się związki. Zresztą to zabawne, że członkiem w waginie się nie brzydzicie, a tym samym narządem w ustach już tak.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 00:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to tak jakbys jadl zasikane gowno xD
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 00:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to tak jakbys jadl zasikane gowno xD

Niestety, ale mój mały móżdżek nie może pojąć tej metafory. Może napisz po ludzku?

Bo dla mnie to inna bajka, inna książka, inny ku wa gatunek literacki...

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do całowania:
1) Musisz wiedzieć że to żadna atrakcja. Mi się znudziło po 3-4 razie. <ziewa> Przykładacie swoje usta do siebie, ładujecie partnerowi język do ust i poruszacie nimi rytmicznie. Nuda, nuda, pijesz sobie tylko ślinę partnera. Ile tak można? Oczywiście, miły sposób na przywitanie i pożegnanie, ale jednak jakoś specjalnie mnie to nie jara.

2) Poza tym fakt, że całowanie jest trudną sztuką jest racją. Co innego pierwszy pocałunek, co innego tysięczny - zobaczysz nawet sama jaka zmiana zaszła w twojej technice.

3) Czy będzie udany? Niekoniecznie, a raczej zapewne nie będzie. Będzie po prostu międleniem językiem w ustach partnera. Człowiek nie ma tego specjalnie w genach, więc musi się nauczyć. Potrzeba czasu, czasu i jeszcze raz czasu. Na lustrze całować się nie nauczysz.

4) Moim zdaniem kretynizmem (A przynajmniej głupotą) jest całować się pierwszy raz z partnerem który również robi to po raz pierwszy (To samo uważam o seksie) - dno, nie wyjdzie to mało powiedziane. Jeśli twój partner się już całował to po prostu go naśladujesz - dostosowujesz swoje usta do jego. Jeśli nie, to kiszka, nałykasz się śliny, obliże Ci pół twarzy, ugryzie (Ha, ha, ha, wbrew pozorom sie da, ja wszystko potrafię) i będziesz miała przez tydzień ślad.

Tak btw to nie rozumiem co wy w penisie widzicie nieciekawego. Między nogi pozwalacie sobie go pchać, a do ust nie O_o, schizowe, ale nvm.
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 11:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Tak btw to nie rozumiem co wy w penisie widzicie nieciekawego. Między nogi pozwalacie sobie go pchać, a do ust nie O_o, schizowe, ale nvm.

To samo napisałem parę postów wyżej Razz

Pamiętajcie dziewczynki, jak będziecie miały ochotę na minetkę to też nikt nie zrobi, bo to jest fuuuj i w ogóle Smile

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra. to nie jest temat o tym czyms. wejdzcie sobie do tematu SEKS i tam porozmawiajcie o tym. ja tu potrzebuje rad na temat calowania xD
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 12:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba dano ci wystarczająco dużo rad na temat całowania, hm? Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 26 Sie, 2006 23:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
1) Musisz wiedzieć że to żadna atrakcja. Mi się znudziło po 3-4 razie. <ziewa> Przykładacie swoje usta do siebie, ładujecie partnerowi język do ust i poruszacie nimi rytmicznie. Nuda, nuda, pijesz sobie tylko ślinę partnera. Ile tak można? Oczywiście, miły sposób na przywitanie i pożegnanie, ale jednak jakoś specjalnie mnie to nie jara.

No to mamy ten sam pogląd Wink

Shaunri napisał/a:
4) Moim zdaniem kretynizmem (A przynajmniej głupotą) jest całować się pierwszy raz z partnerem który również robi to po raz pierwszy (To samo uważam o seksie) - dno, nie wyjdzie to mało powiedziane. Jeśli twój partner się już całował to po prostu go naśladujesz - dostosowujesz swoje usta do jego. Jeśli nie, to kiszka, nałykasz się śliny, obliże Ci pół twarzy, ugryzie (Ha, ha, ha, wbrew pozorom sie da, ja wszystko potrafię) i będziesz miała przez tydzień ślad.

Lol, ja miałam niby takiego doświadczonego partnera, a i tak oblizał mi pół twarzy Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 27 Sie, 2006 00:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"Lol, ja miałam niby takiego doświadczonego partnera, a i tak oblizał mi pół twarzy" Może jednak nie był taki doświadczony? No, przynajmniej umiejętności to mu brakowało : ) Tak czy owak "uroki pierwszych razów".
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 27 Sie, 2006 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Tak czy owak "uroki pierwszych razów".

Tak, tak, "uroki" pierwszych razów Wink Zgadzam się Wink Gorzej, jeśli komuś po ślinie na twarzy wyskoczą jakieś "nierozpoznane obiekty" Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
4961269
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 27 Sie, 2006 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to by bylo okropne <blee>
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Sie, 2006 21:28   

nie tylko o doswiadczenie chodzi, ale tez wspolprace ; ] jedni caluja tak, inni inaczej. trzeba czasu, zbey sie zgrac
Powrót do góry
smutna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 27 Sie, 2006 22:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wsumie racja zawsze ten pierwszy pocalunek z nowym partnerem jest jakis taki dziwny bo kazdy ma inny sposob calowania, ale po kilku pocalunkach bedzie juz wszystko ok w jakis tam sposob sie "zgracie" Wink
Powrót do góry
MKS Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 28 Sie, 2006 08:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poza tym 14 lat to nie jest jakis wiek w którym musisz się całować -prędzej czy później na pewno to się zdarzy i nie ma co tego przyśpieszać.

Post poprawiony przeze mnie - Nikita. //
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi