_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 16:50
z reszta co was obchodzi czyjeś nabijanie...dbajcie o własne nosy i nie nabijajcie sami...a to już w zupełności wystarczy...bo winny najgłośniej krzyczy...jak wy przestaniecie nabijać to problem zostanie rozwiącany...a teraz widze że cwaniaczycie bo jak nie bedzie licznika to nikt wam nie będzie mógł zarzucić że nabijacie, a wy swoje bedziecie robić bezkarnie, juz to widze jakie bzdury będa pisane...ej dobre;D bedzie weselej...ha ha pod takim względem jestem stanowczo za licznikiem...będzie znów śmiesznie i głupcy zwyciężą :>
Jeśli nie obchodzi to powinno zacząć, bo "za chwilę" będzie znowu Allowed memory... i część naprawdę potrzebnych funkcji przestanie działać.
Dla mnie jest wszystko jedno czy liczniki będą i gdzie czy ich wcale nie będzie. Jeśli ktoś zrobi spływkę, bo nie ma liczników, rang, itp. to znaczy, że tylko na tym mu zależy. Krzyżyk na drogę takim ludziom.
Moje zdanie jest takie, że lepiej jak na forum jest 20 wartościowych użytkowników niż 200 oszołomów.
Co do nabijania postów. Prawie na wszystkich forach są moderatorzy. Jeśli sobie nie radzą to ich zmieńcie. Nie ma sprawy. Piszcie, kto się nie sprawdza jako moderator i na jakim forum (niektórzy mają kilka for) i zmienimy.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc