chodzi o to że w albumie są ubytki względem tematu nasze zdjęcia..lepiej jakby album był aktywnym odtważaczem linków wszystkich zdjęc z tych forum zamiast trzymac je na własnym serwerze tylko by zawierał linki...jedyne co należałoby zrobić to pogrupować...prawdopodobnie najlepiej zaleznie od uzytkownika tzn na uztkoniwków
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:44
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:46
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować)
To juz zrobione.
A co do forum - to w sumie, ze zdjeciami jest tak, ze np. przez miesiac pelno nowych, 4 miechy przerwy etc. Ale mozna sprobowac...
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:48
mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...
Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 17:16
scv napisał/a:
mroweczka napisał/a:
Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da
A no fakt, o tym nie pomyślałam .
W takim razie-jestem na TAK .
Akacja, każdego wkurza a poza tym tu nie chodzi o nabijanie tylko o to,że forum jest małoczytelne...prawie 70 stron z czego 60 to offtopy i szukaj sobie zdjęć