| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
temat o zdjęciach - WAŻNE

Jaki jest Twój stosunek do pomysłu z zdjęciami
Popieram pomysł
85%
 85%  [ 12 ]
Jestem przeciwny nowemu systemowi
14%
 14%  [ 2 ]
Głosowań: 14
Wszystkich Głosów: 14

Autor Wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 16 Maj, 2005 23:40   

chodzi o to że w albumie są ubytki względem tematu nasze zdjęcia..lepiej jakby album był aktywnym odtważaczem linków wszystkich zdjęc z tych forum zamiast trzymac je na własnym serwerze tylko by zawierał linki...jedyne co należałoby zrobić to pogrupować...prawdopodobnie najlepiej zaleznie od uzytkownika tzn na uztkoniwków
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:46   

mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować)

To juz zrobione. Wink

A co do forum - to w sumie, ze zdjeciami jest tak, ze np. przez miesiac pelno nowych, 4 miechy przerwy etc. Wink Ale mozna sprobowac...
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:48   

mroweczka napisał/a:
Moim zdaniem na sam początek powinno się skasować z tego tematu wszystkie posty bez linków(Kamix na początku topicu już to napisał,żeby zdjecia najwyżej na PW komentować) a potem każdy kto wrzucił zdjęcie niech wybierze najlepsze i te wrzuci do albumu (w tym czasie najlepiej,żeby topic był zbalokowany). Dajmy na to,że topic będzie zablokowany przez ok. 2 tygodnie i wtedy forumowicze będą mogli wybierać zdjęcia, jakie ewentualnie chcą przechować lub przerzucić gdzie indziej. Po tych dwoch tygodniach topic najlepiej byłoby skasować. Ja nie widzę powodu prowadzenia takich topiców, skoro mamy album i tam wszyscy mogą komentować fotki bez podejrzeń o nabijactwo. A jeśli skorzystamy z Twojej propozycji scv to i tak od nowa zacznie się nabijanie...

Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da Razz
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To można usunąć naliczanie postów jak jakiś problem :/ zresztą wkurza mni eto ciągłe posądzanie o nabijanie...
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 19 Maj, 2005 17:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

scv napisał/a:
mroweczka napisał/a:

Ale zawsze można na danym forum wyłączyć naliczanie postów, a wtedy można nabijać ile się tylko da Razz

A no fakt, o tym nie pomyślałam Smile.
W takim razie-jestem na TAK Razz.
Akacja, każdego wkurza a poza tym tu nie chodzi o nabijanie tylko o to,że forum jest małoczytelne...prawie 70 stron z czego 60 to offtopy i szukaj sobie zdjęć Neutral

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, temat o zdjęciach. Ale nie o to mi chodziło. Chodziło mi o POSĄDZANIE o nabijanie na każdym kroku.

Można zrobić przecież na każde linki osobny temat, albo nawet temat na każdą osobe jeden.

Zresztą ktoś już to mowił

scv - nie zauważyłam że napisałeś bo ta sama data ;]
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 23:09   

Swietne scv popieram . JEden mądry obywatel:)
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem za =)

Hmm... Bo sobie pokomentować czyjąś buśkę to nawet fajnie XD tylko zamiast mądrych komentów<lol> są offtopiczki- beee... ;]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu