Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 13:57
hm ja mam ze dwie rzeczy z allegro, mam rowniez namiot - z lenistwa bo nie chialo nam sie isc do sklepu, a zamawiam z netu kolczyki, jako ze sklep owej firmy miesci sie w rudzie slaskiej, a w waiwe w studiach narzucaja marze 3 krotna, wec tak jest zdeycdownie bardziej oplacalne,
a jeszce kabelek do telefonu swego czasu kupowalam, jakies koszulki, przejechalam sie tylko raz bo jakos nei perzyszlo mi do glowy, ze koszulka w rozmiarze L, bedzie takiego samego rozmiaru jak kupiona kiedys w smyku na dziecko 120 cm,
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 21:49
dorota93 napisał/a:
Ja znam kupę ludzi którzy są na Allegro a nie mają 18 lat
No to przeciez.
Ostatnio masowo pozamawialam sobie i mamie perfumy takie wypasione. ;> Z okazji dnia kobiet funduje nam tatus (ale ile zaplacic ma poki co mu nie powiem, uhaha :>).
Od czasu do czasu na Necie cos kupuje.
Najczesciej na Ebay.de
Tam kupilam raz rower,moj komputer na ktorym teraz pisze tez jest z ebaya.Kupilam tez "maszynke do wygladzenia Wlosow".
Teraz mam zamiar kupic nastepny rower bo tamten mi sie popsul T.T
Raz zamowilam Tusz,pioro,kartki do rysowania mangi i korektor na www.j-stuff.de.
A na www.zooplus.de kupilar raz jedzonko,Kraby,puszki i kocimietke dla mojej Kici
ja nic nie kupuję przez net ale może kiedyś spróbuję ale boję się że przyślą mi niesprawną żecza albo coś w tym stylu więc narazie się wstrzymam.
Narazie sie wstrzymasz, bo boisz sie, ze przysla Ci niesprawna rzecz, a pozniej to juz nie beda tacy hamscy i bedziesz miala 100% pewnosc, ze dostaniesz taki towar jaki zamowilas xP
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 17:03
Heyah trafilas na sprzedawce pedofila? :d <lol> a tak na powaznie to czemu?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 13:15
nasty_girl napisał/a:
Heyah trafilas na sprzedawce pedofila? :d <lol> a tak na powaznie to czemu?
No taa, gościu sięgał mi do "cycków" (a mam 173 :>) więc choćby chciał, to by nic nie zrobił (nie ma to jak noga w glanie :]).
A uraz jest... bo jest. :> Kiedyś się otworzę i napiszę o tym poruszającą powieść (tania ona z resztą nie będzie ).