| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Problem z przyjaciółką.
Autor Wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 15 Maj, 2003 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zwracajcie na nią uwagi.
Znudzi jej się.
Nie ma mocnych - nikt nie lubi być ignorowanym.

Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Coś mi si wydaje ze ona lubi być ignorowana. Dziś tak się do niego zalecała, że myślałam że jej oczy wydrapie Exclamation Exclamation Exclamation Evil or Very Mad

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ulko bardzo cieszy mnie to biggrin , że zastosowałaś mój sposób i przykro mi jest Crying or Very sad , że ta twoja dawna przyjaciółka zakeca się do twojego chłopaka... Ale tak jak Deg mówił, ignorowanie jej powinno poskutkować, ale trzeba być cierpliwym !!!

Powodzenia !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kornelia
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Droga Ulka!
Jesli twoja przyjaciloka tak postepuje to zastanow czy wrta jest twojej przyjazni!! Bo co to za przyjacilka przy ktorej nie morzesz miec wlasnego zdania ?? Zastanow sie co jest dla Ciebie wazniejsze ta dziewczyna cz wlasne zdanie, luz i chlopak...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Droga kornelio! Ona już niejest moją przyjaciółką. Jak już pisałam zostałyśmy koleżankami ( ale niezbyt dobrymi ). Ja i mój chłopak mamy jej dosyć. A jej wogóle niejest głupio gdy on jej mówi żeby się od niego odczepił i dała mu spokuj. Zachowuje się tak, jakby była zaprogramowana zeby przyczepić się do niego. POMÓŻCIE NAM!!! ( mi i mojemu chłopakowi) CO MAMY ZROBIĆ!!! CO WY BYŚCIE ZROBILI!!!??????

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 16 Maj, 2003 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ulka - ona się do niego zaleca nie dlatego, że chce aby on był jej chłopakiem, lecz dlatego, aby zwrócić na siebie uwagę.

Nie wierzysz? Pomyśl - Ty chciałabyś, aby Twoim chłopakiem był ktoś kto woli cośtam wąchać zamiast całować się z Tobą? Smile

A jeśli robi to, aby zwrócić na siebie uwagę, oczekuje, że jakoś na to zareagujecie. Jeśli wogóle nie będziecie na nią reagowali (nie możesz jej pokazać, że denewruje Cię jej zachowanie!!!), wtedy napewno przestanie, bo dojdzie do wniosku, że obraną metodą uwagi na siebie nie zwróci.

I nie da się tego dokonać w ciągu jednego czy dwóch dni. Bądź cierpliwa. To kwestia dwóch, trzech tygodni i się od niej uwolnisz. TYLKO NIE OKAZUJ SWOJEGO ZDENERWOWANIA! Bo wszystko zaprzepaścisz.

Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 17 Maj, 2003 08:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziękuje deg. Spróbuje tak zrobić. Oby się udało.

I zachęcam innych, by pisali w tym dziale o swoich problemach z przyjaciółkami ( przyjacielami) lub koleżankami ( kolegami ).
Razem będziemy starać się go rozwiązać. Wink

Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 23 Cze, 2003 22:02   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli list nie podziała, możesz powiedzieć o tym problemie rodzicom, a oni z rodzicami twojej "niby" przyjaciółki. Może to coś jej wkuje.
Wiem, że może się naprawde na ciebie przez to obrazić, a nic dziwnego, bo oberwie jej się, to może jednak da ci spokój.
A jak za pierwszym razem się nie uda, to mow to rodzicom ile wlezie, oni rodzicom twojej "psiapsióły", a ona może obrywać za każdym razem, więc może się będzie bać znowu ci dokuczyć.

A jeżeli ci nie da spokoju, powiedź nauczycielce, może ona coś poradzi.

Eh, nic innego wymyślić nie umiem..., może kiedy indziej cos dopiszę.

Numer Gadu-Gadu
3571565
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 23 Cze, 2003 22:08   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorki, nie czytałam drugiej strony, że już nie jest twoją psiapsiółką.

A co do ciebie i twojego chłopaka, to róbcie akórat, to, by ja zdenerwowac, np.:
gdy wrzeszczy dokoła, że sie przytulacie, to sie przytulajcie.
no, jutro może naprawde cos tu dopisze, bo jestem śpiąca...

Numer Gadu-Gadu
3571565
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Cze, 2003 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki Lilly. Tylko, ze ja niewytrzymuje nadal!! Mówie jej: ,, Po co to robisz?? radość ci to sprawia??"
A ona odpowiada: ,, I pomyśleć, ze byłyśmy przyjaciółkami..."
Ja mam ochote powiedzieć to rodzicom, ale zabardzo niewiem jak!!!

PoMoCy !!!!!!!!! Sad

Z góry dziękuje tym co mi już pomogli i tym co mi pomogą.

Mloda
Gość
PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 11:00   co robic z prezmondżającą przyjacułkom?

Moja przyjaciuła ma 10 lat a ja 11 . Ona cały cza sie wymondrza . I co zrobić . Jak wiecie napiszcie na imajk nataliawojton@interia.pl albo na Gadu- gadu pod nr. 1055414.

PROSZE ! Flower Question
Powrót do góry
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 10:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak będzie pytać Cię żebyś wybierała pomiędzy innymi przyjaciółkami a nią to poptostu wybierz inną a wkoncu sama do Ciebie przyjdzie Laughing

Numer Gadu-Gadu
9390031
cornelia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 10:33   Re: ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lilly napisał/a:
Jeżeli list nie podziała, możesz powiedzieć o tym problemie rodzicom, a oni z rodzicami twojej "niby" przyjaciółki. Może to coś jej wkuje.
Wiem, że może się naprawde na ciebie przez to obrazić, a nic dziwnego, bo oberwie jej się, to może jednak da ci spokój.
A jak za pierwszym razem się nie uda, to mow to rodzicom ile wlezie, oni rodzicom twojej "psiapsióły", a ona może obrywać za każdym razem, więc może się będzie bać znowu ci dokuczyć.

A jeżeli ci nie da spokoju, powiedź nauczycielce, może ona coś poradzi.

Eh, nic innego wymyślić nie umiem..., może kiedy indziej cos dopiszę.
Racja Lilly

Numer Gadu-Gadu
9390031
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu