Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 20:24
zdecydowanie 'ostry dyzur' kiedys 'na dobre i na zle' - ale aktualnie sie tak skiepscilo, ze nie moge normalnie.
i jeszcze kryminalnych i fale zbrodni - ale to na zasadzie jak mi sie przypomni
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 20:52
ostry dyzur hehe moja mama to ogladala kiedys zawziecie bo jest lekarzem hehe:) teraz juz tego nie ma
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 13:24 Moje uluboine seriale
Ja najbardziej lubie "M Jak Miłość", ale też "Samo Życie", "Na Współnej" i "W11-Wydział Śledczy".
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 13:58
do mnie to jakoś nie dociera...jak można oglądać polskie seriale- z wyłączeniem niektórych komediowych, ale to poważne są zbyt poważne i całkowicie wyczyszczone z klimatu...a mimika twarzy aktorów...rozbrajająca...długo przed telewizorem to ja wytrzymać nie moge bo co chwila leci coś takiego...tzn chciałem powiedzieć kiepska ankieta
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Mar, 2005 21:00
ja oglądam Klan, Złotopolskich, Na dobre i na złe, M jak miłość, Samo Życie, Na Współnej, Wydział Śledczy, Świat wg Kiepskich, Dobranockę, Doomowe Przedszkole, a czasem w niedzielę Teleranek -jak mi się chce wcześnie rano wstać