| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Niedobry EMINEM

Czy lubisz EMINEMA?
Tak
54%
 54%  [ 17 ]
Nie!!!
45%
 45%  [ 14 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 31

Autor Wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 23:54   ...... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ahh tak czyli chodzilo mu ze dla ŻYDÓW I POLEROWANYCH NIGDY NIE ZAŚPIEWA..... yaaa uhmmm!

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 00:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To bardzo interesujace ze cytryna i narwana wiedza lepiej. Tym bardziej ze ja czytalam ten wywiad w ojczystym jezyku Ema, czyli w jezyku angielskim a one czytaly tylko polskie tlumacznie... Hahah. No tak, teraz pewnie sie dowiem ze nie umiem angielskiego... Czekam na odzew! Poza tym nie jestes gosciem... Ostatnio jak sprawdzalam bylam w 100% kobieta!

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 11:48   

Już z dwa miesiące nie lubie Eminema, ale nic do niego nie mam. Czytałam tłumaczenia i w jednej piosence było coś typu "je**** Afganistan" więc dlaczego, skoro pan Mathers tan nie lubi Polaków, czemu im też nie dociął w jakiejś piosence??
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 11:48   ......... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nemeia ja po prostu mam własne zdanie na temat Eminema i wierze w to co czytam a czytałam o tym dużo...nawet chłopacy kiedys w szkole przyniesli gazete gdzie byl ten wywyid... nie chce sie z toba klocic i wcale nie powiedzialam ze wiem najlepiej jak to bylo...MAM SWOJE ZDANIE I TYLE......

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet gdyby Eminem, nie lubił polaków to zaśpiewałby o tym w jakiejś piosence, albo wogóle by się do tego nie przyznał, bo by mu się nie opłacało, w końcu trochę zarabia na polskim rynku, a poza tym zajrzyjcie tu: http://eminem.hip-hop.pl/txt.php?em=eminem_o_polakach
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otóż wywiad ten był o ile dobrze pamiętam w Popcornie...nie wiem moze rzeczywiście tak jak mówisz jego przeciwnicy chcieli mu zaszkodzic...ale tak w wywiadzie było napisane!!

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytryna napisał/a:
Otóż wywiad ten był o ile dobrze pamiętam w Popcornie...nie wiem moze rzeczywiście tak jak mówisz jego przeciwnicy chcieli mu zaszkodzic...ale tak w wywiadzie było napisane!!

Zastanów się kto ma rację Nemeia, która mieszka w Kanadzie, doskonale zna agnielski i czytała oryginał tego wywiadu, w ojczystym języku ema, czy jakieś bzdurne pismo dla nastolatek? Bo moim zdaniem to oczywiste, że Nemeia
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie bronie Ema, bo nie slucham tego typu muzyki... Jedynie niektore jego kawalki czasami przejda na radio. Dlaczego wiec tak ostro zaprotestowalam? Bo nie cierpie jak durnowate gazety wypisuja brednie i karmia tym nastolatkow. Jakbysmy wierzyli gazetom to bysmy w zimie w klapkach chodzili...
Narvana... masz prawo do swojej opini, ale czasami warto co nieco zachowac dla siebie. Ja tez mam opinie o Curcie ale nie wypisuje jej wszem i wobec. Wole sie ugryzc w jezyk, bo nie lubie ranic, zloscic czy tez w jakis sposob wplywac na wasza opinie. Nie mowie zebys przestala sie odzywac na forum, bo zapewna taki zarzut powstal by po tym poscie. Mowie poprostu ze czasami warto powstrzymac sie od komentarza i tyle.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 21:38   ............ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no ja po prostu chciałam sie wypowiedziec i tyle o co o KURCIE myslisz to wiem bo już kiedyś sądzisz że był narkomanem itd......ale zeby wysuwac tak powazne oskarzenia do czlowieka trzeba o nim troszke bardzo duzo wiedziec......Kurt byl chorowity.....a mianowicie mial problemy z żołądkiem..... dzieki narkotyka (nie pisze wcale ze one sa gut)
bol ustepowal...........no ale nie o tym byla mowa.........

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2192645
Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 00:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem tylko tyle - ludzie, nie wierzcie we wszystko co piszą w gazetach!

Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fruźka napisał/a:
Powiem tylko tyle - ludzie, nie wierzcie we wszystko co piszą w gazetach!

Caaaałkowicie zgadzam się z Fruźką !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
BAD_BOY

PostWysłany: Wto 30 Wrz, 2003 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehh i tak eminem to komercyjny shit Mad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 22 Maj, 2004 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie przepadam za eminemen.....nigdy go nie lubiłam i nie będę lubiła
Do niravny: zgadzam się z tobą...
Eminem powiedzał: dla żydów i polaków nie zaspiewam a jesli w polsce sprzeda się najwięcej moich płyt to wycofam je ze sprzedarzy (jakos tak)...a skoro uwarzacie że zamist polak on powiedział polerowac to by wyszło tak:
Dla polerowanych żydów nigdy nie zaspiewam a jeśli w polerowaniu sprzeda się najwięcej moich płyt to wycofam je ze sprzedarzy..chyba nie brzmi to logicznie..to w końcu jak on powiedział?

Numer Gadu-Gadu
730730
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu