ja mam na tyle szczęścia że z w-f nie mam problemów jak wogóle z innych przedmiotów staraj się zwrócić na siebie uwage a jak to nie pomoże powiedz to mamie
Ojej ... a tak wogóle ... to ja mam takiego okropnego faceta od wuefu któremu jest poswięcony sykl komiksów ... Pułkownik Nikt
No ale pisałam już o tym
No on to raczej ocenia to że sie ćwiczy ... jeśli np jak ja mam już 5 ocen tzn 5 5 5 6 6 z wuefu ... a ostatnio z różnych powodów nie ćwiczyłam no to według niego moge liczyć na 3 ... poprostu u niego trzeba ćwiczyć :/
No tak ... ale co ... wczoraj ja nie ćwiczyłam ... nawet nie wiem o co poszło ... dziewczyny grały w pingla ... w pewnym momencie facet kazał nam sie w szeregu ustawić łącznie ze mną niećwicząca i niezorientowaną ... Yhy ... Nio i zaczał się drzeć aż dyra wyszła ... ze coś nie fair jesteśmy i wogóle tak czy siak zerwał z nami pakt dotyczący braku zaliczeń i że tylko trzeba być przebranym i od dziś mamy wuefy na dworzu w strojach gimnastycznych i zaliczenia wszytskiego :> mi to sie podoba ale innym niezbyt :/ No cóż ...
Troche jakby nie na temat ... ale wniosek jeden ... trzeba przecierpieć
z waszych postow wywnioskowałam ż eon jest aniołkiem---tylko z rogamni bo mnie ostatnio twardą piłką walną w wargę i mikrew leciała.
Musiałam powiedzieć mamie porozmawqiała z panem i wreście się zmienił prowadziłam rozgrzewkę lepiej mnie traktuje