| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
pan od W-Fu
Autor Wiadomość
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ja mam wyjątkowe szczęście bo facet od wf'u który uczy u mnie w budzie jest normalny

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam na tyle szczęścia że z w-f nie mam problemów jak wogóle z innych przedmiotów staraj się zwrócić na siebie uwage a jak to nie pomoże powiedz to mamie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojej ... a tak wogóle ... to ja mam takiego okropnego faceta od wuefu któremu jest poswięcony sykl komiksów ... Pułkownik Nikt Wink
No ale pisałam już o tym

No on to raczej ocenia to że sie ćwiczy ... jeśli np jak ja mam już 5 ocen tzn 5 5 5 6 6 z wuefu ... a ostatnio z różnych powodów nie ćwiczyłam no to według niego moge liczyć na 3 ... poprostu u niego trzeba ćwiczyć :/

No tak ... ale co ... wczoraj ja nie ćwiczyłam ... nawet nie wiem o co poszło ... dziewczyny grały w pingla ... w pewnym momencie facet kazał nam sie w szeregu ustawić łącznie ze mną niećwicząca i niezorientowaną ... Yhy ... Nio i zaczał się drzeć aż dyra wyszła ... ze coś nie fair jesteśmy i wogóle tak czy siak zerwał z nami pakt dotyczący braku zaliczeń i że tylko trzeba być przebranym i od dziś mamy wuefy na dworzu w strojach gimnastycznych i zaliczenia wszytskiego :> mi to sie podoba ale innym niezbyt :/ No cóż ...

Troche jakby nie na temat ... ale wniosek jeden ... trzeba przecierpieć Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z waszych postow wywnioskowałam ż eon jest aniołkiem---tylko z rogamni bo mnie ostatnio twardą piłką walną w wargę i mikrew leciała.
Musiałam powiedzieć mamie porozmawqiała z panem i wreście się zmienił prowadziłam rozgrzewkę lepiej mnie traktuje Love

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 18:42   

Niestety niektórzy nauczyciele juz tak maja, i uwezma się na kogos bez powodu.... Na Twoim miejscu nie przejmowała bym się nim Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu