| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
POT~!!
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 17:20   

Weronika napisał/a:
- Zazulita - psika się przed poceniem a nie po - przynajmniej tak mi się zdaje

Czasem gdy się opoperfumujesz na spocone cialo to śmierdzi bardziej niż od samego potu. A więc masz rację Smile
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No pewnie. Miałam kiedyś w klasie taką dziewczynę co się psikała zapachowym dezodorantem po WF-ie. Nie dość,że okropnie śmierdzi,to nic nie daje,poza tym jeśli psikacie się na spocone ciało może strasznie swędzieć.

Dezodorantów,antyperspirantów itp. używamy TYLKO na czyste ciało. Jeśli już naprawdę musisz po wf-ie coś ze sobą zrobić,to lepiej antyperspirantem w sztyfcie lub kulce i przed tym wytrzyj się chociaż pod pachami koszulką.

Co do autorki-znam ten ból. Nawet w zimie,nieraz gdy posmarowałam się dezodorantem na lekcjach byłam już spocona. Teraz kupiłam sobie antyperspirant w sztyfcie Fa Dry + Extra i jestem zadowolona Mr. Green . Zmień antyperspirant,a jeśli to nic nie da, no to trzeba się po prostu z tym pogodzić...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja używam antyperspirantu w sztyfcie Dove. Jest bardzo dobry. Używam go rano i działa przez cały dzień. Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
ewqq-nzlg
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:01   

Ja akurat aż tak bardzo na to nie narzekam. Używam dezodorantu w pyku z serii "Cztery pory roku" w kolorze zielonym. Wcześniej miałam różowy, i powiem szczerze, nic go nie zastąpi. Zielony - ujdzie. Używam też dezodorantu antyperspirant w kulce firmy AVON. Ten w kulce jest dobry. Nie ma zapachu, no może taki delikatny zapach.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:35   

MAm to samo.... uzywam antyperspirantu w kulce. I posmaruje sie naprawde duzo i nic..Sad chyba trzeba sie do tego przyzwyczic w koncu dojrzewamy.Smile
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz co ja urzywam fa w kulce (niebieskie) i pełni zupełnie inną funkcję zawsze jak go urzyję to mi się klei pod pachą szczególnie Ci go odradzam
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 21:28   

sami10 - może smarujesz za dużo?? Jak jak nałożę to czekam, aż wyschnie (żeby sobie ewentualnie bluzki nie pobrudzić) Wink
Ja polecam Nivea - takie prezroczyste. Dobre! A i a Avonu kulkę Blue (bezzapachową czy pudrową, jakoś tak) - też dobra. Przynajmniej jak na mój pot Wink
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 21:49   

Gabrien ja tez uzywam nivea i czasami herbina:) ale jednak nivea jest niezatąpiony. Very Happy
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 13:56   

Tzn. ja NIVEA używam wtedy, gdy mam albo WF, albo wiem, że w ten dzień będę "szalała" Wink A tak "na codzeń" to ten z Avonu Razz
Ale masz rację - Nivea jest niezastąpiony!! Winkbiggrin
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

raczej nie, smaruje 1 - 2 "przejechania " tą kulką
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nio to masz klopot, ja rano tylko raz uzyje antyperspirantu i jest spoko. Chcialabym ci pomoc ale naprawde nie jestem w stanie Pozdro

Numer Gadu-Gadu
2071312
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak myślicie? Czy jeżeli wieczorem podmyję się pod pachami. Wstanbę rano i też się podmyję. odczekam 10 minut. Posmaruję się Rexoną w kremie (taka mała) odczekam znowu 10 minut. I dopiero założe ubranie. Czy będzie dobrze? Proszę o odpowiedzi Wink

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaaa... zapomniałam jeszcze dodać:
Czy lepiej używać w kulce (Avon) czy w sztywcie (Rexona)?

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem ktory lepszy Amy bo nie próbowałam Mr. Green Co do czekania no to bez przesady,nie musisz po kąpaniu czekać 10 minut...
Mróweczka Kwiat

kuina1418 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 12 Sty, 2005 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie co cos wam powiem te antyrespiranty w sztyfcie sąowiele lepszeniż w kulce ponieważ
w sztywcie zasusza pot a w kulce powoduje ze sie jeszcze bardziej pocisz i jest ci bardziej mokro.wiem to z własnego doswiadczenia i innych
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi