Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 17:55
No pewnie. Miałam kiedyś w klasie taką dziewczynę co się psikała zapachowym dezodorantem po WF-ie. Nie dość,że okropnie śmierdzi,to nic nie daje,poza tym jeśli psikacie się na spocone ciało może strasznie swędzieć.
Dezodorantów,antyperspirantów itp. używamy TYLKO na czyste ciało. Jeśli już naprawdę musisz po wf-ie coś ze sobą zrobić,to lepiej antyperspirantem w sztyfcie lub kulce i przed tym wytrzyj się chociaż pod pachami koszulką.
Co do autorki-znam ten ból. Nawet w zimie,nieraz gdy posmarowałam się dezodorantem na lekcjach byłam już spocona. Teraz kupiłam sobie antyperspirant w sztyfcie Fa Dry + Extra i jestem zadowolona . Zmień antyperspirant,a jeśli to nic nie da, no to trzeba się po prostu z tym pogodzić...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 16:25
Ja używam antyperspirantu w sztyfcie Dove. Jest bardzo dobry. Używam go rano i działa przez cały dzień.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
ewqq-nzlg Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:01
Ja akurat aż tak bardzo na to nie narzekam. Używam dezodorantu w pyku z serii "Cztery pory roku" w kolorze zielonym. Wcześniej miałam różowy, i powiem szczerze, nic go nie zastąpi. Zielony - ujdzie. Używam też dezodorantu antyperspirant w kulce firmy AVON. Ten w kulce jest dobry. Nie ma zapachu, no może taki delikatny zapach.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:35
MAm to samo.... uzywam antyperspirantu w kulce. I posmaruje sie naprawde duzo i nic.. chyba trzeba sie do tego przyzwyczic w koncu dojrzewamy.
wiesz co ja urzywam fa w kulce (niebieskie) i pełni zupełnie inną funkcję zawsze jak go urzyję to mi się klei pod pachą szczególnie Ci go odradzam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Paź, 2004 21:28
sami10 - może smarujesz za dużo?? Jak jak nałożę to czekam, aż wyschnie (żeby sobie ewentualnie bluzki nie pobrudzić)
Ja polecam Nivea - takie prezroczyste. Dobre! A i a Avonu kulkę Blue (bezzapachową czy pudrową, jakoś tak) - też dobra. Przynajmniej jak na mój pot
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Paź, 2004 21:49
Gabrien ja tez uzywam nivea i czasami herbina:) ale jednak nivea jest niezatąpiony.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Paź, 2004 13:56
Tzn. ja NIVEA używam wtedy, gdy mam albo WF, albo wiem, że w ten dzień będę "szalała" A tak "na codzeń" to ten z Avonu
Ale masz rację - Nivea jest niezastąpiony!!
Jak myślicie? Czy jeżeli wieczorem podmyję się pod pachami. Wstanbę rano i też się podmyję. odczekam 10 minut. Posmaruję się Rexoną w kremie (taka mała) odczekam znowu 10 minut. I dopiero założe ubranie. Czy będzie dobrze? Proszę o odpowiedzi
_________________ - I love!
- What...what...?
- Someone...
- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
wiecie co cos wam powiem te antyrespiranty w sztyfcie sąowiele lepszeniż w kulce ponieważ
w sztywcie zasusza pot a w kulce powoduje ze sie jeszcze bardziej pocisz i jest ci bardziej mokro.wiem to z własnego doswiadczenia i innych