| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
za co?
Autor Wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 08:53   

Witam.
I ja również proponuję podejść do rodziców i poprosić o regularne kieszonkowe. Raz na miesiąc lub mniejsza suma raz na tydzień Wink W ostatecznym rozrachunku wychodzi się na tym gorzej, gdyż dostając pieniądze wyrywkowo w sumie wychodzi ich więcej, ale będziesz mogła kupować kartę. A teraz to, co bardzo chciałem powiedzieć na początku: Masz dopiero 10 lat, telefon komórkowy i panikujesz, że rodzice nie chcą Ci kupić karty. Ja dostalem telefon w wieku 14 lat, a i tak uważam, że dość szybko.
Pozdrawiam.
Przejdź na dół
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 10:59   

Zgadzam się. Na moim osiedlu chodzą tacy chłopacy. 15, 16 lat - 23, 24godzina a oni nadal na podwórku. Wtedy zastanawiam się gdzie są rodzice. Wink
A rodzice na pewno bardzo cię kochają. I to, że ci odmówili, nie znaczy że chcią dla ciebie źle Wink
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 16:24   

Pogadaj z rodzicami - że nie masz skąd wziąć kasy. Jeśli Ci nie dadzą - idź do niezawodnych dziadków - oni nigdy nie odmawiają. [chyba, bo ja takowych nie posiadam.]
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu