| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
O-ZONE
Autor Wiadomość
angel of berlin Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 17:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o-zone bosze:( *zmienione przez Iśkę: jak możesz nazywać tak ludzi ?! Co z tego, że są z Mołdawii ?*
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lilijka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przynaje że piosenka mi się podoba ale sam zespół jest do [cenzura],
to tak jak Disco Polo (tylko po tym języku co spiewają) sama niewiem po jakim Laughing

Numer Gadu-Gadu
9297757
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Lip, 2004 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz racje piosenka to czyste disco polo. Jak cała płyta. Ale oni tego nie ukrywają - tytuł płyty - DISCO ZONE. Z czym się kojarzy - z disco polo. A śpiewają po rumuńsku.
No i jeszcze jedno. Nie wiem czy widzieliście tłumaczenie na polski piosenki Dragostea Din Tei. - To szczyt kiczu Disco polo. Ale i tak lubię tą piosenkę i uwarzam ze jest dobra na wakacje. Taki mały hit, o którym za nikt nie bedzie pamietał Wink

Dla Tych którzy nie czytali tłumaczenia Dragoste Din Tei na polski - bardzo proszę:

>Miłość pod drzewem (Dragostea din tei)
>
>
>Ma-ia-hii
>Ma-ia-huu
>Ma-ia-hoo
>Ma-ia-haa /x4
>
>Halo, Cześć, to ja, bohater
>I chcę, moja miłości, ściskać radość
>Cześć, Cześć, to ja, Picasso
>Dałem Ci sygnał i jestem silny
>Ale wiesz, że niczego od Ciebie nie chcę.
>
>Refren:
>Chcesz iść, ale nie weźmiesz mnie, nie
>Nie weźmiesz mnie, nie, nie weźmiesz mnie, nie
>Twoja twarz i miłość pod drzewem
>Przypomina mi Twoje oczy. / x2
>
>Wzywam Cię by powiedzieć jak się teraz czuję
>Cześć, moja miłości, to ja radość
>Cześć, cześć, to jeszcze raz ja, Picasso
>
>Refren:
>
>Ma-ia-hii
>Ma-ia-huu
>Ma-ia-hoo
>Ma-ia-haa / x4
>
>Refren:

Tekst nie za barzdo ambitny - chyba lepiej go jednak nie rozumieć, no ale cóż... takie właśnie pioseneczki najszybeciej wpadają w ucho i są najchętniej słuchane w lat ...

Pozdrawiam cieplutko
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 14 Lip, 2004 11:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej ! Nie znam zespołu samego w sobie (mówię tu oczywiście o O-zone), ale mają w sobie to coś, że podbijają tą piosenką serca znacznej części słuchaczy. Dragostea Din Tei to piosenka która utrzymuje się już dłuższy czas na 1 miejscach list przebojów biggrin i to nie w wykonaniu Haiducci, a O-zone Razz Sama nie przepadam za tą piosenką, ale coś w niej jest Wink
Kiedyś -jak "Baśka" Wilków byłą na szczycie przebojów- ktoś z tego zespołu powiedział, że dawniej za kicz były kary, a teraz ludzie chcą kiczu, zrobienie kiczu to sztuka Wink Zgadzam się z tym, i to zdanie bardzo, wg mnie, pasuje do zespołu O-zone.
Angel of Berlin: i mimo to, że nie przepadam za nimi nie nazywam ich tak jak Ty ! (już to zmieniłam Neutral )
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jakim cudem ta piosenka stała się taka modna...w tykonaniu haiducii jest OK chodziaż tez zaden z tago hit jak dla mnie..ale w wykonaniu O-zone..bozhe...totalne disco-polo!!! Nie moge tego słuchać Evil or Very Mad I co gorsze w radiu, telewizji itp puszczają głownie wykonania o-zone a nie haiducii...przykład jak swiat ulega modzie...uhh...mno ale kazdy ma własny gust..jak ktos chce słuchac disco-polo to niech słucha.

Numer Gadu-Gadu
730730
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To są trzy debile.Ale pioseneczka jest fajna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4973663
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 18 Lip, 2004 20:58   

O, uslyszalam wreszcie ten slynny hit. I musze powiedziec, ze slyszalam rozne glupie boysbandy, ale ten jest zdecydowanie gorszy od nich wszystkich. Przynajmniej ta piosenka.
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 16:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Matko! Ten O-zone jest straszny! I teraz to wszedzie graja ! Hit lata ! Masakra!

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nienawidze O-zone tak samo jak ich Troje! zwyczajne dicko polo tylko ze w innym języku... okropność... Confused

Numer Gadu-Gadu
2419438
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 10:17   

Wrócilam na chwile z Lotwy i z Ozona zwale mam równa Smile Tam jest takie radio polskie na Litwie, bo 20% Litwijczyków to polacy. I w tym radio Ozon leci przynajmniej 14 razy dziennie biggrin Zwała jest, wszyscy to na pamięć prawie znają i sobie śpierwają. I nie mówimy Oł zon tylko Ozon i chłopacy założyli zespół - A-Zote biggrin
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teledysk jest śmieszny Laughing jak tańczą pod koniec założonymi rękami i wymachuja nogami.Nazywam ich 3 debile bo tak tanczą Laughinga piosenak mi sie podoba...nawet,nawet ale w przetlumaczeniu na polską wersję mi sie żygać chciało okropność!!Lepiej brzmi po rumuńsku....

Numer Gadu-Gadu
4973663
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sie, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia napisał/a:
Masz racje piosenka to czyste disco polo. Jak cała płyta. Ale oni tego nie ukrywają - tytuł płyty - DISCO ZONE. Z czym się kojarzy - z disco polo. A śpiewają po rumuńsku.
No i jeszcze jedno. Nie wiem czy widzieliście tłumaczenie na polski piosenki Dragostea Din Tei. - To szczyt kiczu Disco polo. Ale i tak lubię tą piosenkę i uwarzam ze jest dobra na wakacje. Taki mały hit, o którym za nikt nie bedzie pamietał Wink

Dla Tych którzy nie czytali tłumaczenia Dragoste Din Tei na polski - bardzo proszę:

>Miłość pod drzewem (Dragostea din tei)
>
>
>Ma-ia-hii
>Ma-ia-huu
>Ma-ia-hoo
>Ma-ia-haa /x4
>
>Halo, Cześć, to ja, bohater
>I chcę, moja miłości, ściskać radość
>Cześć, Cześć, to ja, Picasso
>
>Refren:
>
>Wzywam Cię by powiedzieć jak się teraz czuję
>Cześć, moja miłości, to ja radość
>Cześć, cześć, to jeszcze raz ja, Picasso
>
>Refren:
>
>Ma-ia-hii
>Ma-ia-huu
>Ma-ia-hoo
>Ma-ia-haa / x4
>
>Refren:

Tekst nie za barzdo ambitny - chyba lepiej go jednak nie rozumieć, no ale cóż... takie właśnie pioseneczki najszybeciej wpadają w ucho i są najchętniej słuchane w lat ...

Pozdrawiam cieplutko

Heh zgadzam się i jeszce powtarzam lepiej brzmiało po rumuńsku jak se zaśpiewalam po polsku (znam melodię)TO BRZMIAŁO...lepirj nir mówić.A jestem ciekawa jak brzmi po polsku piosenak las ketchup.Tą z tamtego roku,brzmiała ona jakoś tak:aserehe...i coś tam cos

Numer Gadu-Gadu
4973663
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Takie małe sprostowanie: O-Zone nie śpiewa disco pola, bo "polo" to taka polska odmiana disca. Oni śpiewają DISCO. (disco polo to np "Jesteś szalona" Razz)
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 09:17   

Eh... jak ktoś chce - niech słucha :/ Mi osobiście bardziej do gustu przypadła wersja Haiducci... :/
Powrót do góry
Egoista Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 11:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gwalcenie kiczem i tandeta ;/
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu