School sux hard nienawidze szkoły bo wole spędzać czas na bmxie
_________________ lllwww.terroryzm.netlllserwis o terroryźmie na skalę globalną
Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Ja tak średnio. Nie powiem,że nienawidzę szkoły, bo bez niej nic bym w życiu nie osiągnęła, ale też nie cierpię tego wstawania o 7.00, kładzenia się o 3.00 w nocy... Ale to tylko czasami, nieraz nie jest tak źle
Ja tez srednio ... Bo mam suuuuuuuuper klase . I ile smiechu mamy ... jak se robimy z nauczycielki jaja .... . Ale jak jest nuda ... to poprostu ide sobie ze szkoly . Ale cicho ... narazie nikt o tym niewie
a ja lubie chodzić do budu , bo mam tam fajnych KUMPLI !! i dobrze się bawimy (robimy kawały i żartujemy , jest naprawde śmiesznie ) tylko nie lubie niektórych nauczycielek ale tak to idzie wytrzymać ... pozdrowienia dla "zygmy i kapcia"
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Ja bym bardziej lubila chodzic do szkoły gdybym miała fajniejsza klase Bo jesli nie mam ochoty isc do szkoły to nie dlatego ze klasówka czy coś, tylko dlatego ze pomysle o swojej klasie
wyjęłaś mi to z ust...właśnie dla tego(no i jeszcze z powodu basenu w szkole:/) nie chcę wracać do szkoły
Dla mnie to zalezy-czasem mi sie chce, ale przewaznie nie, bo mam na rano I wtedy mi sie nie chce wstawac I nie chce mi sie jak sa trudne lekcje-jak np kiedy mam od 8-16. To bez przesady moze-w jeden dzien hira, gegra, chemia, biola i fiza (i ruski, lacina, polski). Wtedy to jak sie na plan popatrze to mi sie nie chce isc. Ale jak sa normalnie poukladane lekcje (tak jak dzisiaj) to dzien mi szybko mija i jest spoko. Ae najgozej jest z tym wyjsciem.
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:38
Ja zagłosowałama na srednio, bo mimo, ze nie lubię lekcji to w szkoe sypnie sie jakimś fajnym hasełkiem, a po za tymsię widzi ze znajomymi