| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
szkoła

lubicie chodzić do szkoły?
tak, bardzo lubie
3%
 3%  [ 1 ]
nie, niecierpię
35%
 35%  [ 10 ]
srednio
60%
 60%  [ 17 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 28

Autor Wiadomość
Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 08:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

School sux hard nienawidze szkoły bo wole spędzać czas na bmxie

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tak średnio. Nie powiem,że nienawidzę szkoły, bo bez niej nic bym w życiu nie osiągnęła, ale też nie cierpię tego wstawania o 7.00, kładzenia się o 3.00 w nocy... Rolling Eyes Ale to tylko czasami, nieraz nie jest tak źle Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez srednio ... Bo mam suuuuuuuuper klase biggrin . I ile smiechu mamy ... jak se robimy z nauczycielki jaja .... Mr. Green . Ale jak jest nuda ... to poprostu ide sobie ze szkoly Razz . Ale cicho ... narazie nikt o tym niewie biggrin
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIE CIERPIĘ jak większośc uczniów zresztą :/

Numer Gadu-Gadu
730730
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 17:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja lubie chodzić do budu , bo mam tam fajnych KUMPLI !! i dobrze się bawimy (robimy kawały i żartujemy , jest naprawde śmiesznie Smile ) tylko nie lubie niektórych nauczycielek ale tak to idzie wytrzymać ... pozdrowienia dla "zygmy i kapcia"

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 00:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tresh napisał/a:
Ja bym bardziej lubila chodzic do szkoły gdybym miała fajniejsza klase Confused Bo jesli nie mam ochoty isc do szkoły to nie dlatego ze klasówka czy coś, tylko dlatego ze pomysle o swojej klasie Mad
wyjęłaś mi to z ust...właśnie dla tego(no i jeszcze z powodu basenu w szkole:/) nie chcę wracać do szkoły

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tak srednio, mam fajna klase!

Numer Gadu-Gadu
7399523
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 2004 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Teraz mam super szkołę,super plan,super nauczycieli i super klasę! Mam nadzieję,że poziom nie będzie trudny Mr. Green Podoba mi się strasnzie ta szkoła Wink

Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie to zalezy-czasem mi sie chce, ale przewaznie nie, bo mam na rano biggrin I wtedy mi sie nie chce wstawac biggrin I nie chce mi sie jak sa trudne lekcje-jak np kiedy mam od 8-16. To bez przesady moze-w jeden dzien hira, gegra, chemia, biola i fiza (i ruski, lacina, polski). Wtedy to jak sie na plan popatrze to mi sie nie chce isc. Ale jak sa normalnie poukladane lekcje (tak jak dzisiaj) to dzien mi szybko mija i jest spoko. Ae najgozej jest z tym wyjsciem.

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:38   

Ja zagłosowałama na srednio, bo mimo, ze nie lubię lekcji to w szkoe sypnie sie jakimś fajnym hasełkiem, a po za tymsię widzi ze znajomymi
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu