i powiem jaka roznica jest miedzy zwyklym goleniem a z pianka
To raczej bez pianki jest niezwykłe
Shaunri - u mnie tak drastycznie nie było, ale też nie zamierzam powtarzać.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Kiedy sie golilem codziennie to po to zeby sie ze mnie nie smiac ze wygladam jak stary dziad.
Zdjecia nie wkleje,bo sie urylibyscie to lez gdybyscie mnie zoabczyli.Z reszta nawet babcia ktora obiad robi teraz smeije sie z mojego zarostu.
[ Dodano: Nie 22 Lis, 2009 12:35 ]
Ok,powiem tak:
Kupilem pianke do golenia gilette,nalozylem ja w miejsca zarosniete przed ogolniem.Musze powiedziec,ze gdy sie golilem bez pianki ciagle tradziki mi przeszkadzaly,musialem jakos sie golic zeby jak najbardziej je ominac,ale tutaj nie musialem.Pianka zmiekczyla tak skore,ze zyletka sie slizgala jak noz po masle.
Mam jedno pytanie-Ile tej pianki trza dawac,takie polcentymetrowe warstwy jak na reklamach pokazuja czy koniec palca wystarczy?
_________________ swierku
michal2fun -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 15:57
ale to jest że mężczyzna jest prawie cały owłosiony
Maszynki nie mam,tylko zwykla golarke z zyletka.A pytam sie o to bo dzis rano przed pojsciem na lekcje chcialem sie ogolic i zyletka dziwnym trafem nie chciala nic wygalac!!
Wiec poszlem do szkoly,i po lekcjach poszlem kupic 4 zyletki do golarki specjalnie dopasowane,i tak zadalem pytanie zeby sie dowiedziec za ile bede musial kolejne 5€ wydac na to badziewie
_________________ swierku
michal2fun -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 17:22
Hmm
Tu wam zazdroszczę bo ja mam 14 Lat i 4 miesiące ale nie mam jeszcze zarostu a mój kolega ma już taki drobny na bokach twarzy.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010 21:09
A ja mam takie coś, że w sumie jestem "wyglądem" na 16, może 15 lat - a mimo to mam bardzo "słabe" wąsy , ale za to gardło mam takkie "owłosione" ;].