| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
13 lat i zarost na twarzy
Autor Wiadomość
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Lis, 2009 23:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

swierk84 napisał/a:
i powiem jaka roznica jest miedzy zwyklym goleniem a z pianka

To raczej bez pianki jest niezwykłe Mr. Green

Shaunri - u mnie tak drastycznie nie było, ale też nie zamierzam powtarzać.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
swierk84 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 22 Lis, 2009 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeszcze troche na kompie podebe i pojde sie ogolic.Niedziela jest wiec sie nie przejmuje czy to rano czy wieczorem sie gole Smile

Numer Gadu-Gadu
393033
SIMON300195 Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Lis, 2009 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

swierk84 napisał/a:
Jeszcze troche na kompie podebe i pojde sie ogolic.Niedziela jest wiec sie nie przejmuje czy to rano czy wieczorem sie gole Smile

przed ogoleniem wstaw zdjęcie i zobaczymy jaki z ciebie małpa Very Happy skoro musisz codziennie golić no chyba że śmietane z spreyu dajesz i udajesz że golisz Razz
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 22 Lis, 2009 11:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedy sie golilem codziennie to po to zeby sie ze mnie nie smiac ze wygladam jak stary dziad.
Zdjecia nie wkleje,bo sie urylibyscie to lez gdybyscie mnie zoabczyli.Z reszta nawet babcia ktora obiad robi teraz smeije sie z mojego zarostu.

[ Dodano: Nie 22 Lis, 2009 12:35 ]
Ok,powiem tak:

Kupilem pianke do golenia gilette,nalozylem ja w miejsca zarosniete przed ogolniem.Musze powiedziec,ze gdy sie golilem bez pianki ciagle tradziki mi przeszkadzaly,musialem jakos sie golic zeby jak najbardziej je ominac,ale tutaj nie musialem.Pianka zmiekczyla tak skore,ze zyletka sie slizgala jak noz po masle.
Mam jedno pytanie-Ile tej pianki trza dawac,takie polcentymetrowe warstwy jak na reklamach pokazuja czy koniec palca wystarczy?

Numer Gadu-Gadu
393033
michal2fun
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Lis, 2009 15:57   

ale to jest że mężczyzna jest prawie cały owłosiony

PS: o boże biggrin
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 25 Lis, 2009 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam jeszcze jedno pytanie-Jak juz sie z pianka gole,to co ile zmieniac zyletke?Dzisiaj kupilem 4 nowe,tylko nie wiem na ile jedna ma byc.

Numer Gadu-Gadu
393033
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Lis, 2009 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To akurat wielkiego znaczenia nie ma - wszystko zależy od twardości zarostu i tego jak często się golisz. Kiedy maszynka jest tępa - wywalasz, proste.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 25 Lis, 2009 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Maszynki nie mam,tylko zwykla golarke z zyletka.A pytam sie o to bo dzis rano przed pojsciem na lekcje chcialem sie ogolic i zyletka dziwnym trafem nie chciala nic wygalac!!
Wiec poszlem do szkoly,i po lekcjach poszlem kupic 4 zyletki do golarki specjalnie dopasowane,i tak zadalem pytanie zeby sie dowiedziec za ile bede musial kolejne 5€ wydac na to badziewie Surprised

Numer Gadu-Gadu
393033
michal2fun
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Sty, 2010 17:22   

Hmm

Tu wam zazdroszczę bo ja mam 14 Lat i 4 miesiące ale nie mam jeszcze zarostu a mój kolega ma już taki drobny na bokach twarzy.
Powrót do góry
Chippy
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Sty, 2010 21:09   

A ja mam takie coś, że w sumie jestem "wyglądem" na 16, może 15 lat - a mimo to mam bardzo "słabe" wąsy , ale za to gardło mam takkie "owłosione" ;].
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu