a dzisiaj soibe siedzialam na lawce z kolegą i dizie taka dosyc zgrabna dziewczyna, moze 20 lat i w krotkiej spodniczce mini.. i nogi wlochate.. az mi sie niedobrze zrobilo!
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 15:50
u mnie to nauczycielki se nog nie gola.. babka od matmy, i ta co mnie uczy i ta co mnie nie uczy.. codziennie spodniczka, rajstopki.. a pod nimi takie wlosy dlugie... bleeeeeeeeeee.. no i na wfie jedna panna w krotkich spodenkach cwiczy a nog nie goli.. tez fuj
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 18:37
Moja mama to nawet nie wie,że golę :]
Gdybym miała jej o wszystkim mówić i we wszystkim się jej słuchać to bylabym slicznym mamusi kujonkiem w okularach Dziękuję,postoję...
Ja nie mowie mojej matce o wielu rzeczach. A i tak wogole prawie te rzeczy jej nie interesuja.U mnie babka od wf w tamtym roku w lecie jak mielismy biegi i byl straszny gorac byla w bluzce na ramiaczkach i podniosla raz reke do gory... Omg!!! To bylo nie do opisania ona te wlosy chyba do lokcia miala!!!