| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
co wam się podoba dziewczyny
Autor Wiadomość
Michuś Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:10   co wam się podoba dziewczyny Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Question ...oczywiście u nas czyli u chłopaków Question a co wam się nie podoba Question

Numer Gadu-Gadu
4143657
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1.Nie lubię u chłopaków chamstwa i szpanu.

lubię:
2. Poczucie humoru Very Happy
3. Charakter.
4. Trochę wygląd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:29   

Podobają mi się faceci zdecydowani, szczerzy, o specyficznym poczuciu humoru. Mój facet powinien mieć charakterek, ale też nie przeginać. Musi mnie szanować i dbać o mnie, ale też nie próbować zatrzymywać tylko dla siebie. Związek musi być w miarę luźny, nie lubię być zamykana w "złotej klatce". Noo... XD Ale mam wymagania, nie? ;>
A czego nie lubię... Ulala... ;> Nie lubię wszelkich przejawów pedalstwa. To podstawa. XD Nie lubię takich typowych słodkich misiów pysiów. Nie lubię nieszczerych, amantów, niestałych w uczuciach. Nie znoszę głupio-mądrych, ani tych, którzy uważają się za ósmy cud świata, a głowę mają pustą jak bęben. Wprost nienawidzę popisówek, nie działają na mnie teksty "hej mała, pójdziemy na browara?"... Za takie coś u mnie można dostać po łbie. :p [jak i pewnie u większości dziewczyn] No... Jak sobie jeszcze coś przypomne, to dopiszę. XD
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja nie lubię u chłopaków,jak uważają,że są lepsi od dziewczyn... Evil or Very Mad Evil or Very Mad I jak palą papierosy.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad I jak nie mają poczucia humoru... Evil or Very Mad Evil or Very Mad W ogóle jestem baaardzo wymagająca biggrin hue,hue...A co mi siem podoba????Hmm....może przeciwieństwa????Czyli-z poczuciem humoooooooruuuuu Twisted Evil Twisted Evil ,nie pali,nie pije(no,może okazjonalnie-sylwester,jakaś większa impreza biggrin) Twisted Evil Twisted Evil ,z wyglądu nie musi być idealny,ale nie może być niskim grubasem-nieukiem albo wysoki pryszczatym kujonkiem... hehe....i jeszcze inne..biggrin Przydałyby się w wyglądzie jakieś orginalne połączenia kolorów..na przykład...szaro-niebieskie oczy i czarne włosy...ahh^^Zdecydowanie w pierwszej kolejności odpadają niebieskoocy blondyni....hehe...

p.s.NIE MACIE SIĘ UWAŻAĆ ZA LEPSZYCH OD DZIEWCZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
1868191
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 18:35   

Uhh! Też nie znoszę jak facet pali. Nie-zno-szę. Przy pocałunku z takim facetem dziewczyna się czuje jakby całowała popieliczkę. Pffuj... Pić może, ale w baardzo niewielkich ilościach. Razz Nie znoszę żuli.
Też nie lubię szowinistów. XD Tępiiić! Razz
A co do wyglądu...? ;> Hmm... Wysoki brunet o zielonym, hipnotyzującym spojrzeniu... *-* Taak, taki już mnie ma... *-* [no.. jeśli oczywiście uroda idzie z inteligencją! XD]

Co do blondynów - jeśli włosy naturalne, to przeżyję, jednak wolę kiedy chłopak ma ciemniejsze włosy. Niektórzy blondyni to typowe lalusie.
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 21:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uwaga, moja lista bedzie dluga heh Smile
Nie powinien:
1. palic, bo caly za pszeproszeniem smierdzi szlugami i sie nie da do niego przytulic, nie mowiac juz o calowaniu
2. Popisywac sie tekstami typu "chodz na piwko na przeciwko". Nie cierpie tego
3. Myśleć jaki to on jest wspanialy i co on nie potrafi zrobic i czego on nie dokonal (gosh)
4. Nie znosze tzw. żelusiów (poł tonu żelu na glowie i obcisle bluzeczki)
5. Zazdrośnikow o byle ciekawa rozmowe z innym lub wyglupianie sie
6. Nie lubie, gdy robi z siebie tzw. debila (z zachowania) przed cala klasa
7. Siedziec caly dzien w pokoju przed kompem i nigdzie nie wychodzic
8. Łazić ciągle za mną jak moj pies (niestety mialam kidys takiego, co do kibla mnie nawet musial zaprowadzic, po prostu tragedia)

Lubie:
1. Gdy jest wychowany
2. Szanuje mnie
3. Chodzi na rozne imprezy
4. Imponuje mi
5. Jest wyższy ode mnie (heh)
6. Mam w nim oparcie
7. Gdy mnie rozsmiesza
8. Jest wysportowany Wink

Jak na razie, to chyba wszystko Razz Ale mam wymagania hehe Smile

Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm.. a dla mnie?
po prostu facet dla mnie musi mieć to coś.. jeśli to ma to ja już nie patrze na to czy jest niski, czy wysoki, czy gruby czy chudy, czy ładny czy brzydki widze po prostu go takim jakim chcę go widziec.. dopiero po pewnym czasie zaczynam widzieć jego wady..
zauważam jego zaborczość, zauwazam to ze zamyka mnie w "złotej klatce". Widze to, że czasami bywa chamski, okropny czy cos...
Zazwyczaj nikt nie jest taki jaki go sobie wymarzymy. No może na początku, bo wtedy widzimy kogoś takim jakim chcemy go widziec, dopiero potem zauwazamy więcej.
Nie będę pisac czego nie lubię w facetach, dziewczyny już to w większości opisały.
No ewentualnie jeśli kogoś to tak bardzo interesuje Wink to moge napsiać, na forum, na gg czy w PW ^^ ale nie sądzę żeby komukolwiek owe informacje były potrzebne Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
*** aLex *** Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja lubię :
- kiedy jest ... wysoki
- przystojny ... mój ideał ? wysoki , szczupły , długie włosy , kasztanowe oczy , musi grać na gitarze i mnie uwielbiać
- musi byc romantyczny ...
- ale także œmieszny
- muszę się przy nim dobrze czuć
- musi mnie lubić takš jakš jestem
- musi mnie obraniać ! (heros biggrin )

nie lubię :
- hamskich chlopaków
- popisówy
- kiedy ktoœ (chlopak zapewne) mnie urazi , nie wybaczę np. olka , ty grubase ... :/
- i innych rzeczy

heh , po co ci to ?

Numer Gadu-Gadu
2536578
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Też nie lubię szowinistów. XD Tępiiić!

Cytat:

NIE MACIE SIĘ UWAŻAĆ ZA LEPSZYCH OD DZIEWCZYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czuje sie osaczony i nielubiany ;( No i zdecydowanie gorszy od dziewczyn. A na serio w stosunku do niektorych dziewczyn jestem zarozumialy i traktuje je z wyzszoscia. Poprostu taki juz moj szowinistyczno-warcholski urok ;p
A czytajac posty tego typu ktore w przypadku Iddy sa pisane w 100% serio tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze niektore dziewczyny sa troche... Boje sie uzyc jakiegos obrazliwego slowa aby za ten post skonczyc jedynie na ostrym dyzurze. Natomiast w poscie Femme wyczuwam pewna nutke humoru i mam nadzieje ze nei byl pisany w 100% serio ;]
No i wszystkie feministki to dla mnie zgraja rozwrzeszczonych babsztyli nieumiejacych obiektywnie spojzec na problem i wszedzie dopatruja sie ponizania kobiet i knowan mych pobratymcow - szownistycznych swin. Post po czesci prowokacja a po czesci proba zabicia nudy podczas pisania pracy o PRL na WOS Sad
Pozdrawiam wszystkie panie z wlosami pod pachami .;]

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej cenię poczucie chumoru i dojrzałość Mr. Green Tzn. na pewno nie spodoba mi się chłopak,który rzuca obleśnymi tekstami w klasie i myśli,ze jest boski Neutral Poza tym zdecydowanie odpadają jakieś macho,plujący na wszystkie strony lalusie z irokezem...Najlepiej słuchający metalu, w glanach i koniecznie w długich włosach^^ Nie no dobra,nie koniecznie ale właśnie tacy najbardziej mi się pdobają. Podsumowując lubię chłopaków szczerych,którzy są sobą i z poczuciem chumoru Wink
Mróweczka Kwiat

godrobert
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 20:51   

To jest troche pic na wode... Mrówczka, jesli można wiedziec, ile masz lat?? Ja mam 16. Mam długie czarne włosy, jesli chodzi o ubranie, to raczej wole stroje a'la flower power (Hendrix to mój bóg). No i co?? No wlasnie. Gadam tylko z 18-19 latkami. Nie mam przyjaciółek w moim wieku. Wogole nie mam zaintersowania u plci przeciwnej, mimo że nie jestem brzydki (ale tez nie jestem piękny). Dziś chłopak musi miec kilo żelu nma głowie, mózg wyżarty przez pety, marihuane, i sterydy, i musi chodzic jakby miał nowotwory pod pachami. Nikt juz nie zwraca uwage na długowlosych chudzielcow :cry:
Jak chcecie to pod tym adresem jest moja fotka... wwwgodrobert.fotka.pl
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyh a ja chętnie spojrze => ^^ 16 latek długie włoski =) mmmmmm hyhy =D

Dodane: no dobrze spojrzałam ^^ pierwsze zdjęcie
urgh wird =)... ale drugie sliczne. Musze powiedzieć że przystojny z Ciebie chłopak Wink.

Numer Gadu-Gadu
2891618
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:

Pozdrawiam wszystkie panie z wlosami pod pachami .;]

wydawlo mi sie ze feminizm ma sie w glowie a nie pod pachami Wink
ja lubie jak facet jest dla mnie kompanem do rozmowy (chodzi mi zarowno o poziom wiedzy, inteligencji, dowcipu, empatii)... a nie piepszy niewiadomo o czym i po co wogole, jak traktuje mnie jak rownorzednego sobie partnera a nie 'babe'....wyglad nie ma znaczenia jesli chodzi o facetow wogole, ale jesli chodzi o hmm milosc, zauroczenia i takie tam to blondyni-moga byc ciemni blondyni, i najlepij duzi (nie chodzi mi o miesniakow tyrajcych na silowni) - moze byc wysoki ale nie musi (moj obecny ma 190 cm wzrostu poprzedni mial 175 cm), ale musi miec troszke cialka Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:18   

O ideale już kiedyś pisałam. I nawet takiego znałam, ale, no cóż... Wink

Nie powinien palić, jarać, pić. Najlepiej krótkie włosy. I dla odmiany - blondyn. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Hm... ciemne (bardzo) lub jaśniuteńkie oczka. Powinien być wysoki. I tyle, jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny. Teraz charakter. Wink Przede wszystkim - fajny. Wink Rozwinę. Powinien być... niekniecznie romantykiem, ale też nie kimś innym. Raczej po środku. Powinien być wierny (a o takich w tych czasach coraz trudniej Razz), otwarty, z podobnym poczuciem humoru co ja (a moje jest bardzo zarkęcone Wink ). Powinien szanować moją osobę (Razz), moje zdanie, niczego mi nie narzucać. Nie powinien być egoistą, ani nie powinien mnie traktować jak skarb, czy być zazdrosnym o rozmowe z kolegą. Nie może też podrywać każdej lepszej panienki, ani sypać tekstami typu "cześć malutka" itd. Yuck! No i podstawowa sprawa - nie może mi mówić kwiatuszku, misiaczku itd. Mam z tym niemiłe wspomnienia, i choćby nie wiem jakim był ideałem, jak jakoś tak mi "zdrobniale" powie no to od razu odpada.
Nie może być też "pedałkiem", ani lalusiem. Żel na włosach - owszem, ale mikrometryczne ilości. Albo najlepiej w ogóle. Obcisłe ciuchy - <przełyka głośno ślinę> najgorszy horror jaki można zobaczyć. Najlepiej (o dziwo)... skate. Ale tylko powinien się tak ubierać.

Mieszanka wybuchowa. Szkoda, że ktoś taki nie istnieje, chociaż Ktoś jest podobny. Wink
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 22:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm jak dla mnie, zawsze prkatycznie musialbyc wysoki (conajmniej 190 cm) i 'tlustawy' [ w zwiazku z czym mam niskiego i chudego], cala reszta wygladowa jakos mniej mi zwraca glowe. spora uwage zwracam na dlonie i rece generalnie - cos w nich musi byc, najlepiej duze i dlugie. kolory wlosow, oczu etc sa mi obojetne. generalnie w wygladzie musi byc to cos (chyba nie ma typu - robiac przeglad, jakos nigdy nie byl to jeden specjalny typ)

za to charakterowo uuuu, oczywiscie - podobny poziom wyksztalcenia/wiedzy (niestety czasmai, choc niezqwsze to przeszkadza), podobe poczucie humoru - coby wspolnych zgach nie bylo, oczywiscie szacunek i zaufanie do mojej osoby (o to niestety tez nie latwo, nie wiedziec czemu), zazdrosc na minimalnym poziome (bez chorobliwych akcji), zeby mi kupowal kwiatki Wink hyhy
no i genralnie jeszce kilka rzeczy, chociazby takie glupoty jak wspolne wychodzenie gdziekolwiek - zeby sie odnajdywal w moim/kazdym towarzystwie....

eeee no dobra, juz mi sie pisac nie chce...

a no i jak wyzej - idealy nie istnieja (niestety lub stety... hmmm z idealm chyba moiznaby sie byklo zanudzic)

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi