Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 11 Maj, 2005 15:18
Słoneczka, ja nie pamiętam żebym cokolwiek w tym topicu kasowała, nawet go nie pamiętam (to pewnie dlatego,że Kasiu cały czas nabijasz na Dojrzewaniu i nawet nie mgoe sie stamtąd ruszyć bo cały czas usuwam i rzadko kiedy przebrne dalej ). tak wiec od paru dni siedzę tylko i wyłącznie na Dojrzewaniu, dopiero dzisiaj weszłam na Przyjaźń i Miłość. Ja mam czyste sumienie . A na pewno nie broiliście?
na mniie mówią Alutka od imienia Średnio mi sie podoba.
Ja wszystkim zdrabniam...
Kuba-> Kubuś
Bartek-> Bartuś( ewentualnie pan Bartosz ^^)
Szymon-> Szymek ^^
Patryk-> Patryś
jarek-> Jaruś
natalia-> Natalka
Karolina-> Karolcia
Gosia-> Gosiaczek
itp
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 11 Maj, 2005 16:32
Marcin - Szterok (szterosław)
Marcin - Pował (pamela)
Mateusz - Matek
Damian - Damix
JA - Pitosław, Pitek, Luxus
Patrycja - buła
Patrycja - Pati
Hania - Hanka
Karolina - Lola
Zacznę może od tego, który ma najwięcej okresleń - jeden z moich lepszych qmpli z klasy:
Szczęsny - Szczęsny, Kretynie, Idioto, Debilu, Palancie, Fajo, kombajn.
Kuba (cilgan) - no cilgan xD
Maciek - MCS
Grzesiek - Greg, Like, Cwel i podobnie jak przy szczęsnym reszta (oprócz kombajna i faji - to jest tylko dla szczesnego xD)
U mnie w klasie jest taka dziewczyna, która się nazywa Nikola. Najpierw zażądała, aby wszyscy pisali jej imię przez "c" - Nicola. Potem zaczęli ją tak nazywać - NiCola (mówione przez "c" ) Potem się znudziło i nazywali ją Niki. No i teraz - uwaga, uwaga - wszędzie, gdzie się zjawi, mówią do niej - NIKOLCIA "Nikolciu, wyjdziesz na dwór?" "Byłam dzisiaj z Nikolcią w Realu" Trochę mnie to denerwuje...
Ja do mojej przyjaciółki też mówię po imieniu - Iza. Ma ona super pseudonim - Kraska, ale jakoś w rozmowie go nie używam. Tylko, kiedy coś do niej lub o niej piszę itp.
U mnie w klasie jest też taka dziewczyna o nietypowym i zabawnym nazwisku Imię ma zwyczajne - Iza (inna). I wszyscy mówią do niej po nazwisku. Nie mogę go niestety podać, a chciałabym. I zdrobnienia od tego nazwiska są
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 09:48
mroweczka napisał/a:
Słoneczka, ja nie pamiętam żebym cokolwiek w tym topicu kasowała, nawet go nie pamiętam
Mój post też zniknął. A był (wyjątkowo) 100% na temat.
ja na mojego chłopaka mowie tygrysek, misiaczek, słoneczko, po imieniu czasem jak jestem zła no i takie tam!! a na przyjaciółke róznie, tez nie lubie tak w klasie czy co mowic do niej słoneczeko, słonko, myszko bo tak do niej mowie!!!