Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 18:54 Moze nie na temat..... ale gdzies to trzeba dac!
www.sp2.funtest.pl
To funtest o mojej szkole. zrobil go jakis palant z naszej szkole. ale przejrzec mozna. Umiescilam to tu bo nie wiedzialam gdzie a chciallam zeby ktos to ogladal. A tak przy okazji wejdzcie na moj funtest www.cliferry.funtest.pl
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 19:33
powiedz mi słońce czy ja jestem aż takim burakiem że mnie twój humor nie śmieszy?
zaraz przeciez temat jest "może nie na temat"
to czego więcej chcieć...można pisac o wszystkim
wiecie ja to wogule bardzo lubie wsuwac cytryne ale najbardziej wkręca mnie siedzenie przy odkurzaczu i dostawanie gęsiej skórki
szedł Mozart i ....Bach!!!!
jednakże chciałem zaznaczyć że dojrzewanie pąków tulipanu wygląda przecudnie...ta otwierająca sie przecudnie wczesnym rankiem wnęka która wciąż jeszcze wilgotna od rosy jest tak gładka iż najwprawniejszy świerszcz musi uwazać by wchodząc do wnentrza kielicha nie osunąć sie i zjechać niżej wgłąb listowia gdzie czeka na niego czarna, nieprzyjmena i oslizła ziemia od zroszonego niemal błota,
ów owad gdy nurkuje po niebiańsko słodki nektar zanurza najpierw łepek, wiele rysykując gdyż może ugrzęznąć wśród mięciutkiej wyściółki samego łoża pełnego nektaru, jakim jest samo dno okwiatu...jednakże by dostac sie do tej wymarzonej zdobycznej ziemi obiecanej, musi przedżeć sie przez długie na wiele cali pręciki, które tylko wprawny podróznik kręcąc sie, wchodząc to raz głebiej a raz wycofując sie na krok, by nie podrażnić zbiorników z pyłkiem gdyż wtedy stanie sie biernym nosicielem nasionka kwiecia i wbrew swej woli uniznym rozpłodowcem !
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 13 Maj, 2005 23:35
mnie to nie rozsmieszylo = =
przepraszam ide spac dobranoc uaaa
jednakże chciałem zaznaczyć że dojrzewanie pąków tulipanu wygląda przecudnie...ta otwierająca sie przecudnie wczesnym rankiem wnęka która wciąż jeszcze wilgotna od rosy jest tak gładka iż najwprawniejszy świerszcz musi uwazać by wchodząc do wnentrza kielicha nie osunąć sie i zjechać niżej wgłąb listowia gdzie czeka na niego czarna, nieprzyjmena i oslizła ziemia od zroszonego niemal błota,
ów owad gdy nurkuje po niebiańsko słodki nektar zanurza najpierw łepek, wiele rysykując gdyż może ugrzęznąć wśród mięciutkiej wyściółki samego łoża pełnego nektaru, jakim jest samo dno okwiatu...jednakże by dostac sie do tej wymarzonej zdobycznej ziemi obiecanej, musi przedżeć sie przez długie na wiele cali pręciki, które tylko wprawny podróznik kręcąc sie, wchodząc to raz głebiej a raz wycofując sie na krok, by nie podrażnić zbiorników z pyłkiem gdyż wtedy stanie sie biernym nosicielem nasionka kwiecia i wbrew swej woli uniznym rozpłodowcem !
lol
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
buuuuuuuuuuuuuuuuhaha
No Tsej miales racje. Tu można pisac wszystko jesli tak jest powiedziane w temacie. Ale bez przesady. Do tego co napisales masz dzial Przyroda czy cos takiego. A zreszta jak tu to umiesciles to mnie rozbawiles.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 13:51
on ma wg mnie poczucie humoru swoje,ja go nie rozumiem.
Na siłe chce byc smieszny =P