| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Hamscy rodzice :[ ... Pomóżcie PLS
Autor Wiadomość
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co to znaczy hamscy? po angielsku ham to mieso, wiec nie widze nic zlego ze jedza mieso a po 2 zle odmieniasz angielskie wyrazy przez osoby, musisz jeszcze troche pocwiczyc. ale nie martw sie, to jest do nauczenia

a moze chodzi co o wyraz chamscy i twoi rodzice pisza go przez h, rzeczywiscie to troche problem jezeli sa analfabetami, ale to raczej nie jest wielki problem zyciowy

Pozdrawiam, jak beda jeszcze jakies pytania to pisac
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
ewela Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam taki sam problem jak ty tylko za ja gadał z nimi a oni mi sie pytają poco tak długo na polu co ja tam robie to ja mówi ze siedze gadam z kolezankami a oni mówią że przez dzień mamy duzo czasu na gadanie..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6333898
katrina Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zaczynam mysles ze na tym forum sa dzieci od 12-16 lat bez wiekszych problemow, dorastajacego zycia... ja mam 17 lat i nie moge wychodzic po 21 wiedz jak czytak mam 15 lat i moge wracac o 22 lub pozniej to troszkie wrrrrrrrrr no nie wiem....zna ktos forum dla 17-i wiecej ....napiszcie mi
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

katrina napisał/a:
zaczynam mysles ze na tym forum sa dzieci od 12-16 lat bez wiekszych problemow, dorastajacego zycia... ja mam 17 lat i nie moge wychodzic po 21 wiedz jak czytak mam 15 lat i moge wracac o 22 lub pozniej to troszkie wrrrrrrrrr no nie wiem....zna ktos forum dla 17-i wiecej ....napiszcie mi

Ojeju ... naprawde masz potworny problem = =
Nie mozesz wychodzic po 21 ! O RANY przeciez to jest koszmar !!
To jest dopiero prawdziwy poroblem wieku dorastania !!

Sorry za te ironie ...

Ciesz sie ze nie masz innych tak strasznych problemow

A zreszta

EDIT

niech nikt nie mysli ze swoje problemy uwazam za potworne ... caly post najlepeij potraktujcie z przymruzeniem oka
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu