| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Okrutni Rodzice
Autor Wiadomość
dominik 69 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 11:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszystko zalezy od wieku...majac 11 niedziw sie że sie tak zachowujš.
To normalne...większoœc rodziców takich jest...zoabczysz jaka Ty bedziesz za 20 lat Smile

no ale o swoje też trzeba walczyć...spróboj z nimi porozmawiac o ttym że zaczynasz dojrzewać że stajesz sie coraz starsza i niech dadza CI troche wiecej swobody

Ja np. juz w wieku 13-14 lat oglšdałem z ojcem filmy erotyczne. Wiadomo że nei ostre i hardcorowe ale erotyczne. Zobaczył je u mnie na kompie i powiedział tylko że dorastam i że to normalne...
zakazów niedawał...powiedział że musze nauczyc sie uczyc powoli odpowiedzialnosci i że sam mam decydowaco niektórych rzeczach.
I jak widział że dawał sobie rade z tym to niemówił mi nic!
Miałem pełen looz w domu Smile

kochani rodzice biggrinbiggrin

misia*** Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 27 Gru, 2004 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wanisha
może twoi rodzice nie pozwalaja ci oglądać takich filmów bo myślą ze zrobisz się agresywna.a że nie pozwalają ci oglądać gothika to rozumiem (jestem o jeden rok młodsza od ciepie ale gothika ma mordercze sceny)Mi np. rodzice nie pozwalają grać w gry jak gta vice city ani starsze wejsje bo tam się zabija a mówią że potem ja też to będę robić(ochyda).Moze ich zdanoiem musisz trochę podrosnoć do tego.a moze pozwolą ci oglądać takie filmy jak skończysz 18 lat.wszystko jest możliwe.POrozmawiaj z rodzicami

powodzenia misia***(ola)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6303049
Emila1992 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 11:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

......................

Ostatnio zmieniony przez Emila1992 dnia Sob 26 Lip, 2008 01:43, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
..
#fallen_angel# Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w odpowiedniej chwili gdy bedą razem wejdż i usiadż obok nich.....i powiedz (spokojnie!!!) ze nie masz już 5lat i chciałabyś móc oglądać w telewizji nie tylko komedie ale i inne filmy ponieważ coś tam i coś tam i ponieważ czujesz się inna gdy twoi znajomi wymieniaja poglądy na temat obejzanych filmów a ty musisz im przyznać ze ich nie oglądałaś.....rozmawiaj z nimi spokojnie i gdy zaczną krzyczeć ty mów dalej spokojnie i wogle...ni prowokuj ich...wysłuchaj ich i wogle...........i to na tyle...zycze powodzeniaXD♣♣♣

PS. ale weż tez pod uwage że oni martwią sie o ciebie i nie chcą abyś wyrosła na jakąs takką wiesz......

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie odnawiaj starych tematów Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mzoe jestes w takim wieku ze powinnas wczesniej chodzic spac..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ewela Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 12 Maj, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesh poważny problem to zalezy od twojego wieku jak masz np 10 czy 11 to mają rację..ale co do tego spania o 9 to porozmawiaj z nimi że to zaczesnie i ze chcesz isc o tej porze sac co tobie sie chce a nie im.. powiedz ze nie musisz oglądac do póżna telewizji ale cos innego robic...a co do filmów to nie jesteś jedyna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6333898
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu