* szkoła muzyczna.. ale chodze bo lubie
wiec praktycznie tez mam sobote i niedziele... ale czasami mam czas wychodzic w dni powszednie.
Hehe ja też mam 4 razy w tygodniu ale bez środy Tyle że dwa razy kończe o 17.35, raz o 18.30 i raz o 19.00 A wtorek mam zwalony bo rano mam na 8 i ide bezpośrednio do muzycznej kończąc o 19... Ale kocham te środy bo mój brat ma zespoł w muzycznej i moge se do późna przy kompie posiedzieć
Ciekawe czy kots konczy pozniej ode mnie ja raz na 3 tygodnie majac zajecia praktyczne koncze o 18.20 tzn. to nie tak do konca ale mam rano 3 lekcje pozniej przerwe do 14.05 i od tej 14 do 18.20 zajecia praktyczne na kuchni fajnie no nie
no w sumie racja.. ale jednak szkola pozostaje szkola, i czy chodzisz do niej 5 razy w tyg czy w weekendy czy jescze inaczej to jednak szkola.. i nie mily obowiazek
no w sumie racja.. ale jednak szkola pozostaje szkola, i czy chodzisz do niej 5 razy w tyg czy w weekendy czy jescze inaczej to jednak szkola.. i nie mily obowiazek
nie do końca masz rację
studia są dla tych, którzy chcą. A jeśli wybierzesz taki kierunek który cię interesuje, to chodzisz na zajęcia z przyjemnością, a wręcz szukasz dodatkowych zajęć, by wzbogacać swoją wiedzę z danej dziedziny
Poza tym, na studiach (przynajmniej na większości uczelni) obligatoryjne są tylko ćwiczenia. Na wykłady nie trzeba chodzić, co nie zmienia faktu, że egzamin końcowy tak czy inaczej trzeba zdać.
Ale czasem rządzi się samamu, według własnego uznania
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
ale w dzisiejszych czasach bez studi ciezko, i wiekszosc osob mimo ze tak jak mowisz chodzi tam z wlasnej woli no ale jednak nie robia tego z przyjemnoscia..
no wiesz.. od tej strony patrząc, to już do 6 roku życia aż do emerytury (zakładając że znajdziemy pracę) jesteśmy zniewoleni
więc chyba warto robić to co się lubi, albo polubić to co się robi
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...