"Martin Eden"...POMOCYYYYY!!!!!<rwie włosy z głowy> xD nie no,ale serio..MUSZĘ to przeczytać ,a u nas w mieście są takie biedne biblioteki,ze mają najwyżej 5 egzemplarzy jednej książki xD : P AAA POMOcy!!!!
PS Chodzi o to,żeby ktoś mi pomógl znaleźć tę książkę w necie...nie chce streszczenia...nie czytuję
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 15:29
ajeczka11 napisał/a:
Cy interesuje Cię kupno książki przez internet< >
www.wysyłkowo.pl np.
A jesli nie poszukaj w bibliotece dziecionline! W necie jest pełno streszceiń! Czemu ich nei czytasz??
Szukałam na Googlach, i znalazłam tylko same streszczenia, opracowania i książki do kupienia. W Bibliotece DzieciOnline też niestety nie ma =[
Ajeczko, wiemy, że w necie na każdym kroku można znaleźć pełno streszczeń, ale pomyślałaś o tym, że może Idda w przeciwieństwie do Ciebie nie chce iść na łatwiznę i nie jest takim leniuszkiem jak ty ? [bez urazy ]
dziwi mnie ze ciągle nazywasz mnie leniuchem...Co ja Ci zrobiłam?Moze i jestem leniuchem co do czytania książek ,ale napewno nie w innych sprawach Popatrz na siebie i zastanów sie najpierw nad soba zanim coś napiszesz o innych Po za tym nik nie jest idealny..,.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 18:21
Przepraszam, może rzeczywiście nie powinnam. Ja nic do Ciebie nie mam, jesteś bardzo fajną dziewczyną, a określenia ' leniuch ' użyłam TYLKO pod względem czytania książek.
PS. A na następny raz zwracaj uwagę na buźki ! :-)
Da!A streszczeń nie czytam,bo za mało info jest A Felinski po trafi tak cholerne pytania zadawać,że po prostu..nie da się odpowiedzieć,czytając streszczenia...
PS Zresztą jak sie czyta książkę,to książkę,a nie streszczenie
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Przejrzę moje CD. Mam trochę zeskanowanych książek, których nie można wstawiać w serwisie. Nie jestem jednak pewna, bo Londona skanowałam zaledwie kilka książek.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Kicha. Przewaliłam wszystkie CD. Niestety książka stoi na półce i czeka...
Chyba, że urządza Cię po angielsku
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc