dokończeni rangi mrówy
powyżej 2500- mega/starszy wariat
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 15:28
A więc ja chciałąbym zaproponować żeby rangi były śmieszne na jakimś forum są np. kiszony ogórek, zeschnięta marchewka. Głupkowato to brzimi, ale jest funny. Może by też zastosować coś takiego? Ja bym była za czymś takim, bo tego da się o wiele więcej wymyśleć. A np. jak już dojdzie do 5 kółeczek to mogą się zapełniać kółczka w innym kolorze itd...
Co jak co, ale Nabijacz Postów kojarzy mi się ze śmieciuchami. To ranga raczej dla spammera. Toczycie wojny o nabijanie postów (liczników) a tu taka ranga?!
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 16:13
Hmmm... dobry pomysł jak się trafi jakiś spammer, to może zrobić ankiete dla modów, czy coś czy przyznać takowemu taką rangę, która zniknie jak sie poprawi =] oczywiście ranga powinna sie wyróżniać bardzo wyróżniać i rzucać w oczy =]
Stokrotka po prostu ostatnio z pewnych powodow spedzam duzo czasu przed kompem i czesciej odpisuje.. nic na to nie poradze.. nie pisze przeciez tych postow po to zeby miec wiecej na liczniku.. mam przestac pisac bo sie tobie nie podoba?
i nie tak kilka dni.. poltora miesiaca juz jestem z wami ;p
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 16:27
nasty_girl napisał/a:
Stokrotka po prostu ostatnio z pewnych powodow spedzam duzo czasu przed kompem i czesciej odpisuje.. nic na to nie poradze.. nie pisze przeciez tych postow po to zeby miec wiecej na liczniku.. mam przestac pisac bo sie tobie nie podoba?
i nie tak kilka dni.. poltora miesiaca juz jestem z wami ;p
Ja nie mówie że mi się nie podoba A kilka dni to była przenośnia bo jesteś dość krótko
no poltora miesiaca to dlugo nie jest.. ale coz ostatnio wole spedzac czas przed kompem (przynajmniej jescze jakis czas dopoki sie pewne rzeczy nie unormuja), chlopak sie uczy do matury wiec spedzamy dziennie tak z 2-3 godz, a potem zostaje mi komp.. miedzy innymi dlatego tu jestem.. bo trzeba bylo jakos zabic czas..
Może coś takiego:
100 postów- chuchro
200 -||- - kiełkujący
300 -||- - rozluźniony
400 -||- - stary, ale jary
500 -||- -baniak ^^=]
itd.
To kilka propozycji... =)
Podoba mi się też pomysł Elfki (zgniły pomidor__) ##++}