| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Głupota ludzka nie zna granic...
Autor Wiadomość
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i się postarano:

napisał/a:
Kierowcy w Białołęce odetchnęli z ulgą - w piątek nad ranem ze środka przedłużanej ul. Światowida robotnicy usunęli oblany już asfaltem słup elektryczny.

W piątek napisaliśmy, że od kilku tygodni jest on pośmiewiskiem okolicznych osiedli. Dziura po słupie lada dzień będzie przykryta drugą warstwą nawierzchni.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 22:00   

debile Laughing
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 22:06   

słup na środku drogi Smile hahaha zegos takiego jeszcze nie widzialam... tzn juzwidzialam teraz:00 buhahahh o ludzie..
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja ciekawa jestem jak to sie stało ... tzn no co wylewali asfald rownali etc ... majac na srodku slup ? ... nie przeszkadzało im to ? biggrin

<rotfl> Tyaaa ... lenistwo polaków i praca na " odwal sie "
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Patrzcież na to:

napisał/a:
- Jestem trzeźwa. Piłam tylko wódkę, wino i piwo - oznajmiła 49-letnia Barbara B. Strażnicy miejscy zatrzymali ją w nocy z soboty na niedzielę przy ul. Ryżowej w Ursusie.

Jechała na rowerze środkiem jezdni, odbijając od jednego do drugiego krawężnika. Okazało się, że w wydychanym powietrzu miała 1,6 promila alkoholu. Noc spędziła na komisariacie.

Mój komentarz: LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Numer Gadu-Gadu
1141814
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:22   

lol ;d
Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czego to ludzie nie wymyślą <hahaha> Nie no rozwalił mnie ten tekst :mgreen:

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez jak jestem pijana wlacza mi sie gadka "ja jestem trzezwa" <lol>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 23:54   

Ja lepiej- choćbym nie wiem jak był narąbany, to umiem choć przez chwilkę chodzić, mówić i mysleć jak trzeźwy.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 09 Maj, 2005 18:11   

ja nigdy nie zapominam com robił
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 06:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kolejny idiota opuścił ten świat. Dziękuję!

napisał/a:
Siódmy tej wiosny wypadek, w którym zginął motocyklista. 27-letni Andrzej M. wjechał wczoraj na czerwonym świetle w toyotę avensis. Był bez szans. Przy 140 km/godz. nawet nie zdążył wyhamować

Czarna seria zaczęła się w Wielką Sobotę, kiedy na Wisłostradzie, kilkaset metrów za budynkiem Spójni, zginął inny 27-latek. Do piątku jego los podzieliło sześciu miłośników szybkiej jazdy na dwóch kółkach. Dwóch z nich w ciągu ostatniego tygodnia. Tej wiosny na warszawskich drogach zginęło więcej motocyklistów niż w całym 2004 r.

W piątkowe popołudnie 27-letni Andrzej M. postanowił wypróbować możliwości kawasaki ninja, które pożyczył od kolegi. Jechał od strony Marek w kierunku centrum. Tuż po godz. 14 na ul. Radzymińskiej rozpędził się do 140 km/godz. Nie zauważył czerwonego światła i z całym impetem wjechał na skrzyżowanie z ul. Trocką, wbijając się w prawe przednie drzwi skręcającej w lewo toyoty. Motocykl rozpadł się na części. Poturbowanego mężczyznę próbowało reanimować pogotowie. Bez skutku. 30-letnia kobieta kierująca toyotą z lekkimi obrażeniami trafiła do szpitala. Przy rozbitym kawasaki zatrzymał się motocyklista na identycznej maszynie. Popatrzył chwilę i odjechał z piskiem opon. Policjanci byli oburzeni.

- Im wszystkim wydaje się, że są nieśmiertelni. Nie pomagają kary i upomnienia. A finał takiej brawury jest tragiczny - mówił ze smutkiem podinsp. Wojciech Pasieczny z warszawskiej drogówki.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu