Ostatnio postanowiłam założyć sobie forum. Wszytko właściwie jest gotowe, ale chciałam wgrać sobie rangi (chodzi mi o te obrazki, a nie nazwy ). Szukałam i szukałam i nie znalazłam żadych oryginalnych. Były tylko takie, które występuja wszędzie. Ja bym chciała niepowtarzalne . Postanowiłam więc, że najlepiej będzie jak sama je zrobie. I tutaj właśnie pojawia sie problem. Jak mam to zrobić? Czy są do tego jakies specjalne programy? Jeśli ktoś się na tym zna, to bardzo prosze, aby mi wszystko dokładnie opisał. Z góry dziękuję
No rangi można robić tak samo jak avatary czy loga
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
O specjalnych to ja żem nie słyszał ]:-> Normalne, graficzne
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
O specjalnych to ja żem nie słyszał ]:-> Normalne, graficzne
Ojjj to kiepsko... Ja z tworzenia grafiki to beznadziejna jestem... To w takim razie jakie znacie PROSTE programy graficzne, najlepiej po polsku, gdzie mozna łatwo stworzyc rangi? (ale mam wymagania ;P )
w paincie próbowała, ale nie wychodzi. Nie wiem jak mam zrobić, żeby wszystkie np. gwiazki, czy kropki były na tej samej wysokości (ostrzagałam, że z grafiki jestm beznadziejna...)
w paincie próbowała, ale nie wychodzi. Nie wiem jak mam zrobić, żeby wszystkie np. gwiazki, czy kropki były na tej samej wysokości (ostrzagałam, że z grafiki jestm beznadziejna...)
Photoshop , Paint Shop Pro itd ..
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 18:36
No jeżeli robisz na paincie to robisz jedną gwiazdkę i ją kopiujesz xD
Proste i logiczne....
A jeśli chcesz żeby były większe lub szersze wchodzisz do OBRAZ > ROZCIĄGNIJ/POCHYL i ustawiasz.
No jeżeli robisz na paincie to robisz jedną gwiazdkę i ją kopiujesz xD
Proste i logiczne....
A jeśli chcesz żeby były większe lub szersze wchodzisz do OBRAZ > ROZCIĄGNIJ/POCHYL i ustawiasz.
Niby proste i logiczne, ale... ja nie umiem skopiować takiej gwiazdki <załamana>. Jak to zorobić? Mam to zapisac i skiopiowac, czy jak, bo nie umiem (i znowu potwirdza się to, że jestem strasznie głupia )> Opiszcie mi krok po kroku
chodzi mi o to, żeby rangi nie miały za sobą białego tła, czyli, że jak zrobie np. zielone gwazdki, to żeby z nimi było przezroczyste, a nie białe. Da się tak zrobic?