| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
PODANIA !! Aaaaa <panika>
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

otwieracz nie mowie ze nizszy lepszy.. tylko po co mialabym isc gdzies gdzie wiem ze bym se nie dala rady..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 23:10   

"Mierz siły na zamiary, nie zamiar podług sił"
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak sobie mysle jest szkola bardzo blisko dojazd swietny ... znajduje sie ona na Irzykowskiego 1a ... na Bemowie i to jest bodajze albo 20 albo 48 liceum Razz nie wiem bo zmieniali wiec mi sie teraz miesza biggrin

I tego ... i wiele osob sobie ja chwali szkola niezla jest ... podobno maja wysoki poziom z jezykow ... ale rzekomo z reszty lipa ... ja w sumie to chcialabym na lingwistyczny isc ... ale nie wiem sama ...

Czy zna ktos te szkole ? ... jesli tak to co sadzicie o niej Razz albo wasi znajomi
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja do tej gdzie ide od mojego miejsca zameldowania mam jakies 50 m.. a z tamtad gdzie mieszkam moze z 200 wiec dojezdzac nie bede musiala:)
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesso, ja tez w tym roku wybor LO Neutral Tylko ze ja mam do wyboru albo Poznan, albo moje misato... gdzie najprawdopodobniej pojde, bo po prostu szkoda czasu tracic na dojazdy, a poziom w naszym LO jest dosc duzy, ma roczne i trzyletnie wyjazdy zagraniczne, klase akademicka (do ktorej sie wybieram) no i wyjazdy studyjne Wink Po akademickiej bede miala papierek, ze do takowej uczeszczalam i ponoc latwiej po tym na studia sie dostac. Nauki full, ale to chyba tak jak wszedzie.
Kingus: cos co Ci doradze to, bylebys nie szla do ogolniaka bez profilu i do profilowanego. Najlapiej ogolniak, ale z jaims profilem. Biol-chem, albo humanus, albo matematik ^^ Na pewno jest cos co Cie bardziej niz wszystko interesyje Wink
No ja np. wybralam profil bardziej na zasadzie wykluczenia, heh. Gegry nie nawidze, biologii nie chce mi sie uczyc, chemii nie czaje. Matematyke lubie, ale zawsze mozna sie latwo pomylic, np jakbym zdawala mature z matmy, to bardzo latwo wg mnie dac plame. Fizyka, tak jak matma, informatyke uwielbiam, ale stwierdzilam, ze po profilu informatycznym bede miala mniejsze szanse dostac sie na studia, bo jak wiadomo informatyka w dzisiejszych czasach jest oblegana. Polski historia, lubie... nie zebym uwielbiala, ale wazne ze lubie i umiem. Wiec profil humanistyczny. A ze u nas humanistyczna, to akademicka, to ide do akademickiej ^^... No i caly czas mam nadzieje na roczny wyjazd za granice.

Ale kurde... szkoda ze dopiero teraz stwierdzilam, ze trzeba sie bylo wczesniej wziac za nauke... teraz tego w zyciu wszystkiego nie powtorze Neutral ;( ech, glupota, glupota...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 21 Kwi, 2005 17:27   

Dzizys podania trzeba skladac w kwietniu?
Super :/ Nie no ja za rok zwariuje (przypomne tylko, ze zaras po skonczeniu gima wyjezdzam 250 km stad, wiec jak bede musiala zapieprzac w podaniami... bosh :/).
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 22 Kwi, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oh luz ... z tego co sie dowiedzialam do 20 maja te podania trzeba zlozyc :>
Jeszcze ytrcohe czasu :> pisałam chyba ze jedna szkolke juz mam :> na Bemowie

Teraz jeszcze 2 poszukuję biggrin

Ostatnio byłam w " kasprzaku " wrazenia ? ... Yy tam nie zlożę biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 11:39   

Kinga napisał/a:
Ostatnio byłam w " kasprzaku " wrazenia ? ... Yy tam nie zlożę biggrin

czemu? ;>

a ja już wiem jak to zrobię ;]
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wiesz jak weszlam na sale gimnastyczna poczulam sie jak na jakiejsc wieziennej sali Razz
Nie jest zle ale jednak taka Mhmmm Nyu mroczna biggrin

A towarzystwo = = blachary wytapetowane pseudo hh = = dresy i wogole YOO ziom madafaka = =
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaa ja w piatek bede zawozic podania bo juz w szkole dalam do podbicia i w piatek ma wych dac, dobrze ze przypomnialam se bo musze ze starym pogadac ze autko potrzebuje zeby zawiesc.. w sumie to do 3 szkol skladam a wiem gdzie pojde na 100% i ladnie tam jest.... najwieksza szkola tego typu w woj. i od 2 lat dopiero jest wiec jest nowa, ladna itd:d jak dla mnie to ja juz moge do lo isc, jakos za gim tesknic nie bede..
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 19:49   

A jest ktoś zmuszony tak jak ja do skłądania podań przez internet tz. wiem, ze są 3 takie miasta w tym jedno z nich to moje Bielsko-Biała... ja zobaczę jak mi poszedł matematyczny mniej więcej i zacznę się zastanawiać nad szkołą. Na pierwszym miejscu dam najlepszą do jakiej jestem w stanie się dostać, a potem do tych gorszych tz. jedna z nich ma nizszy poziom, ale jest, ze tak powiem z klimatem i wogule każdy ją chwali, a na trzecim też dobrą, ale raczej odradzaną przez to jacy są nauczyciele, ale się jeszcze dokłądnie zapytam kuzyna, który tam w tym roku mature zdaje
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ide do szkoly w ktorej dopiero teraz bedzie 1 rok liceum wiec jak bedzie sie dowiem dopiero jak tam pojde.. u nas podania trzeba skladac do 20 maja.. a wyniki testow maja byc w czerwcu;/
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:14   

Dopiero w czerwcu!?
Ale mnie ucieszyła ta wiadomość, tyle w niepewności =(
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfka po co w niepewnosci zyc.. chociaz mniej wiecej mozna przeciez zobaczyc jak poszlo..

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2677792.html

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2675727.html

a u was jaki jest termin skladania podan?
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do 20 maja Nyu ...

Mam jedna upatrzoną w sumie wymarzoną wiecxej mi nie trzeba ale chyba musze ze 2 znalezc Nyu zeby pewnosc Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 4 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu