Przepraszam z góry jeśli taki temat już istnieje...
Ale czy znalazł już ktoś w internecie odpowiedzi do dzisiejszego testu humanistycznego? Bo słyszalam, ze na gazecie.pl juz mialy być... ale nie mogę ich znaleźć.
Bylabym wdzieczna gdyby ktos byl ta uprzejmy i podal mi linka Chcialabym sprawdzic dzis - poki pamietam jakie odpowiedzi zaznaczylam.
A tak w ogole trzecioklasisci: jak Wam poszło?
(jutro koszmaru ciag dalszy ... O_o)
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Ja tez wolalabym rozprawke, albo esej... a oni tu zwykly list
Co opisywaliscie? Ja napisalam 'droga madziu' a mialbyc kolega zagraniczny ;] [cenzura]... Jak zwykle nie wczytalam sie w polecenie. Opisalam dzwon Zygmunta w Krakowie i ogolnie Krakow.
A plan wycieczki dokad zrobiliscie? Ja do Berlina ^^ To nie bylo trudne, a szkoda ze tylko 4 pkt mozna bylo zdobyc. Ja mialam problemy z trzema zamknietymi... pewnie bedzie zle to co zaznaczylam.
A wiecie ze byly rzedy? Na probnym przynajmniej w Poznaniu nie bylo... a teraz były
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 14:45
Ja wyxcieczke zrobiłam do Paryża, a list pisałam o Krakowie (Wawel) do Piotra z Berlina =]
tez napisalam w liscie ze do krakowa i opisalam wawel.. no ale bylam tam w 6 klasie wiec za bardzo szczegolowo nie potrafilam.. dopiero teraz za 2 tyg bede.. a wycieczke napisalam do pragi..
wyzej jest podany link do testu.. ja dalam odpowiedzi w zadaniach zamknietych takie: b,d,a,d,a,b,db,b,d,c,d,c,a,c,b,c,a,a,c mam nadzieje ze dobrze przepisalam.. a wy?
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
A tak apropo na ile pkt. napislaiście test z podstawówk?[/quote]
napisalam na 31pkt. na 40 pkt. I ogólnie dobrze mi wtedy poszlo. Ale chyba taki temat juz byl.
Tez pisze za rok - na szczęście .
Odpowiedzi do testu pewnie beda jutro w Wyborczej