a tak przy okazji, to chesterka, ten link, ktory podalas, to jest tylko do posluchania piosenek przez internet, a nie ich sciagniecia.
Chyba, ze ja mam cos nie tak z kompem
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
to ci moge jedynie powiedziec, ze jakocs, jaka masz w momencie, gdy kupujesz plyte w sklepie wynosi 360 kb/s, wiec 62 kb/s, to jest juz duzo znaczna roznica jakosci
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
domyślam się, że im mniejsza jakość, tym mniej miejsca na dysku zajmuje Ja wszystkie piosenki na MuVo mam 64kb/s WMA i jakoś żyję ;] (zostało mi tylko jeszcze 2 MB z 256 ale to taki tyci szczegół ;P)
no wlasnie chyba tak mam go ustawionego, ale ja wole tak miec, poniewaz jak na trafie w necie na rozne smieszne piosenki albo cos, to sobie to poslucham bez sciagania.
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 22:25
Chesterka napisał/a:
domyślam się, że im mniejsza jakość, tym mniej miejsca na dysku zajmuje ;
Nie zawsze. Jak zgrywalam z plytki oryginalnej to piosenki zajmowaly max. 3 MB podczas gdy mam kilka kiepskiej jakosci zajmujacych 6 MB
a sznapi dzisiaj spiewalam lazac po szkole... mialam faze :]
Boze...Schnappi.
Z 2 miesiace temu w niemczech ( mieszkam tam) byla moda schnappiego -__-"
Kazdy,wszedzie to spiewal...kazdy mial to na komorce.( zreszta ja tez ) To tak wnerwialo...teraz jez nowy "Hit" tez zaspiewany przez Joy "Lama geht nach Yokohama" czy jakos tak...Litosci!
_________________ .....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 14:41
nasty - ale Ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi jak z płytki zgrywam na mp3 piosenki, zajmują max. 3 MB. podczas gdy inne mp zajmują ok. 10 MB, a wcale nie są super jakości, czy mega długie
ps. albo ja źle Ciebie zroumiałam, jak tak to sorry